Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én látom úgy, hogy két...

Csak én látom úgy, hogy két ilyen ellenszenves játékos még soha nem volt a ValóVilágokban, mint Fru és Renátó?

Figyelt kérdés

Szoktam nézegetni, olvasgatni Facebook-on és Instagram-on is a kommenteket, de még ilyen gyülölethullámot még soha nem tapasztaltam, ami ez ellen a két ember ellen irányul. Amandát is nagyon sokan utálták, nagyon kevés százalékkal esett ki, de még így is olvastam róla néhol pozitív megjegyzéseket. Ugyanígy Ginánál, Gábornál, Digonál. De Fru és Renátó esetében semmi. Sehol egy pozitív komment. Tényleg semmi. Mindenhol utálják öket. Azért én még ilyet nem tapasztaltam, pedig egészen a 4. szériától néztem a VV-t. Legutoljára a 7. szériából Zsu volt az, akit ennyire utáltak, amikor hátba szúrta Edinát.

Egyébként, én sem kedvelem öket, Fru-val az elején még nem volt bajom, azt hittem egy cuki csaj amikor bement a villába. Renátóról már az elsö perctöl kezdve tudtam, hogy egy suttyó. És Fru is akkor vett ekkora fordulatot, amikor összejött Renátóval.

2021. jan. 5. 18:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan mások seggében van? Miért a többiek mit csinálnak? A párok folyton egymáson lógnak, az a pár ember maradt, akikkel szokott Vivi is beszélgetni. Ez megint egy olyan sablon duma, amit Fruzsi ráragasztott, és ezt szajkózzák bent is, hogy Vivi a seggében van Bálintnak, Robinak. De könyörgöm, mindenki ezt csinálja bent 😀

Kivel beszélgessenek, ha más nincs bent a villában?

2021. jan. 15. 19:13
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Vivi sincs jobban más seggében, mint a többiek. A párocskák le se szakadnak egymásról, most kivel legyen akkor? Annyiban örülnék, hogyha feladná, hogy akkor legalább kikerülne ebből a toxikus légkörből és láthatná a kintiek véleményét, hogy messze nem úgy vannak az erőviszonyok, mint ahogy ők bentről látják. Bálintot ez az embertelen viselkedése nagyon meggyengítette, mert nem szereti senki azt látni, hogy a földönfekvőt rugdossák.

Meg hogy neki kell már párbaj... elmondanám Bálinton és Mercin kívül senki nem volt még párbajozni és marha unalmas, hogy ugyanazok az emberek vannak ott, akik mindenkit halálra idegesítenek és nem lehet tőlük megszabadulni. Hónapokon át kell nézni, ahogy Dani meg Virág a lerohadt köntösükben közösülnek meg zabálnak. Fu de kivagyok tőlük.

2021. jan. 16. 09:58
 33/39 anonim ***** válasza:

Az alábbi linken egy szavazást találtok, ahol szimpátia alapján lehet látni a jelenlegi állást.

[link]

A következő napokban leadott voksok által még inkább világossá válik a sorrend, ezért szavazzatok Ti is!

2021. jan. 19. 19:15
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy VV rajongó, de annyi helyről hallottam róluk negatívat, hogy belenéztem a Renátó kiesése utáni “összeroppanós” videóba. Fru első kommentje az volt, hogy “Most mindenki rám fogja rakni a jelét és kiesek”. Még az az amúgy antipatikus Dani nevű srác is, aki odament nyugtatni, mondta neki, hogy hát most azért nem ez a legfontosabb dolog és igaza volt.
2021. jan. 22. 19:50
 35/39 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy Renátó viselkedése teljes mértékben elítélendő.

Többször olyan hangnemben beszélt Fruzsival, ami nem megengedett egy kapcsolatban vagy akár egy barátságban.

A lány eléggé kiborult, amikor megtudta a párbaj végeredményét.

Virág és Dani vigasztalták, hiszen ők is a kiesőt várták vissza, viszont tényleg nagyon rosszul érintette a tudat, miszerint legközelebb esélyes kiválasztott, ezért érthető a reakciója.

2021. jan. 22. 20:16
 36/39 anonim ***** válasza:
Remélem ő lesz legközelebb a kiválasztott, és ki is fog esni szerintem. Azért ne felejtsük már el hogy viselkedett korábban, mint egy kígyó.
2021. jan. 22. 20:21
 37/39 anonim ***** válasza:

Én sem felejtem el a korábbi tetteit, viszont a viselkedése gyakran a Renátóval való kapcsolata miatt vált unszimpatikussá.

Elég rossz döntésnek tartom, hogy foglalkozott a sráccal, sőt a mai napig is ezt teszi.

Azt gondolom, hogy mindenki tévedhet, tehát Fruzsi is.

Az utóbbi időben semmi kivetnivalót nem találtam a megnyilvánulásaiban és cselekedeteiben.

2021. jan. 25. 21:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Persze mert most lapít, az összes szövetségese kiesett. Amikor ott álltak mellette, nagy volt a pofája. Mint a hiénák, falkában acsarkodnak, egyedül meg becsicskulnak. Most érdekes módon nem okádik be mindenkitől... ugyanolyan ellenszenves, rosszindulatú, számító nő, mint volt. Én egyszerűen semmi szimpatikusat vagy kedvelhetőt nem látok benne. Egyedül a jenga torony volt menő, de hát az édes kevés. De úgyis meg vannak számlálva a napjai, megy szépen haza még a héten.
2021. jan. 25. 22:05
 39/39 anonim ***** válasza:
Igy legyen 😀
2021. jan. 26. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!