Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én látom úgy, hogy két...

Csak én látom úgy, hogy két ilyen ellenszenves játékos még soha nem volt a ValóVilágokban, mint Fru és Renátó?

Figyelt kérdés

Szoktam nézegetni, olvasgatni Facebook-on és Instagram-on is a kommenteket, de még ilyen gyülölethullámot még soha nem tapasztaltam, ami ez ellen a két ember ellen irányul. Amandát is nagyon sokan utálták, nagyon kevés százalékkal esett ki, de még így is olvastam róla néhol pozitív megjegyzéseket. Ugyanígy Ginánál, Gábornál, Digonál. De Fru és Renátó esetében semmi. Sehol egy pozitív komment. Tényleg semmi. Mindenhol utálják öket. Azért én még ilyet nem tapasztaltam, pedig egészen a 4. szériától néztem a VV-t. Legutoljára a 7. szériából Zsu volt az, akit ennyire utáltak, amikor hátba szúrta Edinát.

Egyébként, én sem kedvelem öket, Fru-val az elején még nem volt bajom, azt hittem egy cuki csaj amikor bement a villába. Renátóról már az elsö perctöl kezdve tudtam, hogy egy suttyó. És Fru is akkor vett ekkora fordulatot, amikor összejött Renátóval.

2021. jan. 5. 18:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%

Ebben én is egyetértek.

Mindkét fiú (Dani és Renátó) minősíthetetlenül viselkednek.

Nagyon remélem, hogy nem sokáig tartózkodnak már bent. xd

Kíváncsi lennék a két lány (Fruzsi és Virág) reakciójára és további cselekedeteire. xd

2021. jan. 14. 15:52
 12/39 anonim ***** válasza:
76%
Fruzsi biztos megpróbál majd valakihez csapódni, szerintem Danihoz, esetleg Robihoz… De igazából senkivel nincs jóban, viszont el tudja hitetni velük.
2021. jan. 14. 17:47
 13/39 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg keres majd magának egy-két olyan embert, akivel meg tudja osztani a gondolatait.

Egyébként néha látom, hogy Mercivel beszélgetnek.

Meglátásom szerint Renátó után ő áll hozzá a legközelebb.

Én egy hármas szövetséget (Fruzsi-Merci-Moh) is el tudok képzelni, ha elég szorult állapotba kerül.

2021. jan. 14. 19:15
 14/39 anonim ***** válasza:

Moht utálja! És még jobban fogja utalni, ha kiejti a kis szerelmét.

Erre nagyon nagy esély van.

2021. jan. 14. 19:29
 15/39 anonim ***** válasza:

Igen, erre én is gondoltam, ennek ellenére, ha olyan szituációba kerül, amiből nehezen jön ki jól, akkor szövetkezik vele.

Egyébként a kiválasztásnál elmondta, hogy a kettőjük kapcsolata elindult pozitív irányba, viszont korábban tényleg ki nem állhatta.

Esetleg Robi válhatna bizalmasává, mondjuk erre nem látok olyan sok esélyt.

Nagyon kíváncsi leszek a további eseményekre.

2021. jan. 14. 19:35
 16/39 anonim ***** válasza:
Szerintem elrontotta az egészet, eltaktikázta. Azt gondolta hogy Renátó erős kint, és sok szavazója van / lesz. Ezért csapódott mellé, és még most is abban bízik, elmondta az asztali beszélgetésnél is, hogy Renato kb mindenki ellen vissza tudna jönni. Nagyon vakon van, nagyot fog csalódni.
2021. jan. 14. 21:01
 17/39 anonim ***** válasza:
55%

Igen, sajnos a Renátóval kapcsolatos szituációkat elég rosszul látja.

Valószínűleg azt gondolja, hogy a fiú nagy rajongótáborral rendelkezik kint.

Gondolom, elkezd sírni, ha a barátja esik ki, aztán Merci megvigasztalja vagy épp ellenkezőleg nem is foglalkozik vele?

Nehogy ő legyen a következő kieső, mert akkor a műsor nem lesz izgalmas.

2021. jan. 14. 21:19
 18/39 A kérdező kommentje:

Dehogy hiszi azt, ő már rég tudja, hogy ez a hajó element.

Lefőtt a kávé neki is, meg Renónak is. Még próbál kapaszkodni, meg menteni amit lehet, de látszik rajta, hogy már nincs sok esély ezt visszacsinálni, sőt semekkora sem. Ennyire azért már nem buta ő sem. Renátó is érzi már, hogy kint marad. Ezért nincs már akkora arca és nem köt bele senkibe se.

Inkább csendben vannak, meghúzzák magukat, nem kavarják fel feleslegesen a vizet.

Következő kiválasztáson úgyis Fruzsi megy ha a stáb megint nem kavar be és ad neki lilakendőt, akkor pedig Vivit fogja vinni. Többször hangoztatta már, és Renátónak is, hogy szerinte Vivi gyenge játékos és ellene mindenkinek van esélye. Szóval kövi párbaj:

Fru - Vivi

2021. jan. 14. 21:30
 19/39 anonim ***** válasza:
Az jó lenne 😀
2021. jan. 14. 21:34
 20/39 anonim ***** válasza:
WTF Bálint? :D Ez mi volt?
2021. jan. 14. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!