Mi történik ha a Legyen ön is milliomosban telefonos segítséget kér egy játékos de hiába tárcsázzák a számot, senki se veszi fel? Akkor magára van utalva a játékos?
Ritkán fordulhat elő ilyen. A műsor felvételével egyeztetve több lehetséges számot is megadnak, akiknek nyilván megmondják hogy a felvétel idején legyenek telefonközelben, ami egy teljesen kivitelezhető dolog. Attól, hogy te csak magát a hívást látod, az a háttérben gondosan le van szervezve és nem csak úgy random felhívnak épp valakit akire a játékot gondol.
Ha mégis előfordulna ilyen eset, nyilván elhasználta a lehetőséget amiben nem kapott külső segítséget. Ahogy ez bármelyik hívásnál előfordulhat, hogy nem tudnak neki segíteni.
Ezen én is gondolkodtam.
Ahogy az előző is mondta...A stúdió előre felhívja a személyt, majd átkapcsolja, kihangosítja a telefont.
Arra is gondoltam már, hogy ez a pár személy bent van a stúdióban, és onnan beszél. Mert 2 csörgés és fel is vette, ahogy beleszól az pedig olyan megjátszottnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!