Csak én látom úgy, hogy két ilyen ellenszenves játékos még soha nem volt a ValóVilágokban, mint Fru és Renátó?
Szoktam nézegetni, olvasgatni Facebook-on és Instagram-on is a kommenteket, de még ilyen gyülölethullámot még soha nem tapasztaltam, ami ez ellen a két ember ellen irányul. Amandát is nagyon sokan utálták, nagyon kevés százalékkal esett ki, de még így is olvastam róla néhol pozitív megjegyzéseket. Ugyanígy Ginánál, Gábornál, Digonál. De Fru és Renátó esetében semmi. Sehol egy pozitív komment. Tényleg semmi. Mindenhol utálják öket. Azért én még ilyet nem tapasztaltam, pedig egészen a 4. szériától néztem a VV-t. Legutoljára a 7. szériából Zsu volt az, akit ennyire utáltak, amikor hátba szúrta Edinát.
Egyébként, én sem kedvelem öket, Fru-val az elején még nem volt bajom, azt hittem egy cuki csaj amikor bement a villába. Renátóról már az elsö perctöl kezdve tudtam, hogy egy suttyó. És Fru is akkor vett ekkora fordulatot, amikor összejött Renátóval.
#20 Semmi, Vivike megint keverte a szrt és hazudozott, amivel felhúzta a többieket (+ alkohol). Semmi köze a másik két surmó viselkedéséhez, akik hataloméhség miatt nyomják le a partnereiket, de az RTL megrémült a kinti reakcióktól, úgyhogy mehet tovább a #metoo.
Gáborért fura módon senki nem állt ki mikor még rosszabbul beszéltek vele, ment a büdöskézés és teli pofával való röhögés rajta. Ja igen, mert ő férfi.
Köszi. A felét nem értem annak, amit mondanak, ha normál hangon beszélnek. De miben nyilvánult meg, hogy az RTL beszart, meg hogy mehet tovább a #metoo? Én csak annyit láttam, hog Puskás Peti valamit magyarázkodott.
Szerintem nem úgy kéne fogalmazni, hogy "nővel nem beszélünk így", hanem a másik emberrel, tehát férfival sem.
Nyilván be vannak zárva, ingerszegény környezet, tudja a fene, hogy az ilyen extrovertált emberek ezt milyen pokolként élik meg. Aztán ittasan kijön az agresszió.
A Gáboros dolgon azért jó páran ki voltak akadva, köztük mi is, nyomasztó volt és megalázó. Nekem durva az is, hogy Moh-t folyamatosan kipécézik és őrjöngenek rá.
A VV10 legjobb vicce tegnap hangzott el:
-Dani: "Vivi, én tudom, hogy te valójában nem vagy buta, csak tetteted"
-Vivi: "Igen, igen... tudom, tudom."
Milyen szart kevert Vivi? Szó szerint mondta el, hogy mit mondott neki Rencsike.
Jó az a Dani-Vivi beszélgetés a gigászok eszmecseréje volt xdd két, ömmagát semmilyen szinten kifejezni nem tudó ember megbeszélte a világ dolgait. Hát, legalább ők megértették egymást.
Igen csak mindenki úgy neki esik Vivinek, hogy csak na. Amikor igazából annyi bűne van, hogy nem elég intelligens ahhoz, hogy normálisan kifejezze önmagát. Aki a szarkeverés koronázatlan királynője, az a Fruzsika, megspékelve egy nagy adag rosszindulattal. Mi volt az a tegnapi beszólása is Vivinek, amikor semmi köze az egészhez és neki Vivi sosem ártott? Kiesik a bántalmazó kandisznaja, megnézem hogyan fog odadörgölőzni megint hozzájuk.
Vivi lehet nem a legélesebb kés a fiókban, de az a szar amit Bálinttól kap a napokban egyáltalán nem indokolt. Nyilván ezért van szarul. Neki nincs egy bizalmasa sem, akire 100%-ban számíthatna. Akiben eddig bízott az meg lealázza, gyengének tartja, ordibál vele és ostobázza. Érthető, hogy rosszul van. Ő mindig 100%-ban Bálint mögött állt, sosem csinált neki semmi szart. Nem érdemli meg, amit kap tőle cserébe. Vivi egy kicsit butus, de jóérzésű lány, akinek van önkritikája, humora, emellett cseppet sem rosszindulatú. Lehet rá számítani, nem támad hátba senkit és soha egy rossz szava nem volt senkihez. Most hogy így fúj Renátóra is látszik, hogy nem magától jön neki, csak azt hiszi ezzel tudja magát jobban felrázni a nézők előtt, "beindítani" a játékát. Mert ezt tanácsolják neki. Egy nem ilyen toxikus közegben, ahol bátrabban adhatná magát sokkal jobban kibontakozhatna. De itt semmi esélye, nem tudja magát megvédeni, mert senki nem áll mellette. Én kívülállóként szurkolok neki, mert elég derekasan helytáll egy ilyen közegben, pedig láthatóan nem neki lejt a pálya. Ráférne egy párbaj, mert szerintem sokan szeretik őt és abból erőt meríthetne.
Igen persze egyéni játék, de pont ezért van ő most bajban, mert 3 párral és két fiúval van összezárva. Dani és Virag játéka már kuka, mert egymás seggében vannak (Dani szó szerint) és kimerül az egész a henyélésben, féltékenykedésben, némi terrorban és baxásban. De igazából senki nem csinál semmi érdemit, az eddigi játékosok közül csak Merci és Bálint volt kint párbajozni... és már bőven túl vagyunk a félidőn. Mindenki melegszik a saját állóvizében és ez leginkább azért van, mert nem találnak ki nekik értelmes feladatokat/elfoglaltságokat. Szarrá unják magukat egy földalatti lyukban, kamerák kereszttüzében. Megeszi őket a retek, annyi nincs bennük, hogy maguk után összetakarítsanak. És az a baj, hogy a beválogatott szereplők nem elég izgalmasak ahhoz, hogy elegek legyenek egy ilyen kontextusú műsor elviteléhez. Azért esnek egymásnak, mert nem tudnak mit csinálni. Ennek tetézéséhez sikerült 2 potenciális bántalmazó palit is beválogatni, így az egész hangulat full toxikus. Látszik, hogy kb mindenki kínlódik. Ez az évad a műsorszerkesztők kudarca, azért van piedesztálra emelve a Bálint meg a Robi, mert nekik van egyedül kb értelmes hozzáállásuk az egészhez.
Vivinek meg nehéz megvédenie magát, amikor leginkább a saját szövetségesei (gondolok főleg Bálintra, de Robi is követi őt általában) esnek neki. Sokkal több szart kapott Balinttól, mint mástól, pedig elvileg ők barátok. Nagy lett a szája pont azért, mert ezt tanácsolták neki meg fikázták, hogy gyenge játékos. Az lett volna a legjobb, ha kimegy Retyó ellen most, nagy fölénnyel visszajön és akkor kapott volna visszajelzést. Csak bent úgy gondoljak, hogy Rencsi erős, amikor már a 444 is lehozza, hogy mekkora bántalmazó suttyó paraszt. Nagyon remélem, hogy legközelebb Fru-Vivi párbaj lesz és kintmarad a rosszindulatú Grincs.
Én is Vivinek szurkolok, és remélem hogy ha kijön párbajra, nagyon magas százaléka fog visszamenni.
Szerintem nem butább mint az összes többi aki bent van, csak egyszerűen ráragasztották az elején.
Akkor viszont neki is összekéne szednie magát, és nem állandóan a másik (gondolok itt Bálint, Robi) seggében lenni. Ki kell mennie párbajozni, az valóban jót tenne neki. Most Renátó ellen lett volna esélye, de ezt már elhalasztotta, maradt még Fru. Más játékos ellen viszont ki fog esni, szerintem.
Az viszont igaz, hogy ez a valaha látott legunalmasabb széria részemről is. Nagyon kiszámítható, hogy mi, hogy fog történni... azért az előző szériákban ennyire nem voltak egyértelműek a kiválasztások/kihívások/párbajok.
Nagyon kikövetkeztethető mindig minden, már az is kicsit unalmas volt, hogy állandóan Bálint megy párbajozni, és állandóan győztes. Akkor felesleges végigkinlódni még 50 napot bent, adják neki oda a főnyereményt és mindenki mehet haza meg a dolgára. Kár, hogy nincs egy normális ellenfele bent Bálintnak, az lenne igazán izgi... mivel már az első párbaja óta ő bent az "alfahím". Ez kb olyan, mintha mindig megnéznél egy filmet, és mindig pontosan tudnád, hogy ki mit fog mondani, ki mit fog lépni, és mi lesz a vége a filmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!