Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » HBO MAX kijátszása itthonról?

HBO MAX kijátszása itthonról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magyarországon jelenleg nem érhető el az HBO MAX szolgáltatás, viszont VPN segítségével elérhetővé válik az oldal és be tudok regisztrálni. A fizetési adataim megadását követően viszont az oldal nem fogadja el a kártyám adatait, mivel nem US bankhoz tartozik (egyszerű kis OTP MasterCard-om van). Bepróbáltam az OTP-s VirtualCard-omat is, de azt se fogadja el.

A kérdésem az lenne, hogy van e mód arra, hogy elfogadja az adataimat valahogy az ottani rendszer?

A tippeket előre is köszönöm! :)

2020. dec. 20. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Paypallal vagy Google Pay előfizetéssel szoktam megkerülni az ilyen problémákat, ott nem büdös a pénzem. :)
2020. dec. 20. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

De sajnos egyre több helyen tapasztalom, hogy a pénz nem minden, nyilván a jogok miatt, sokszor kérnek sms megerősítést regisztrációkor előre beégetett országkóddal, vagy éppen csak a bankkártyás fizetés lehetséges. :(

Az HBO Max-szal még nem kísérleteztem ilyen formában.

2020. dec. 20. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos csak bankkártyás fizetési lehetőség van. :(
2020. dec. 20. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyorsan csinálj egy Revolut kártyát.
2020. dec. 21. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!