Bet 365 kifizetési limit kijátszása így lehetséges?
Mivel 14 ezer ft a kifizetési limit én arra gondoltam hogy így talán ki lehet játszani mondjuk nyerek 2000 ft-ból 5 ezret akkor én befizetek annyit hogy 15 ezer legyen és.. utána kiveszem... aztán cseszhetik a limitüket.. ami egyébként azért van mert az esetek többségében kispénzű emberek játszanak 1500 2000-ftal mint szerény személyem is és el sem érik ezt a határt a közelébe sem kerülnek..
Erre gondoltam... Vélemény?
ilyen nincs....legalábbis,hogy 14000-legyen a limit.
a mindenkori befizetsi mód-tol függ,hogy mi a limit.
Tehát láthatod,hogy a legszigorubb,a 100.000
de ott is napi limitröl van szó.
Tehát ha skrill-es befizetsed van,akkor már 1500-öt is kivehetsz.
Általában a befizets minimuma a kifizetés minimuma.
PL.Netteler bef.4500,akkor a kifizetés is 4500.
Ha befizetés után kiveszed egyböl,megjátszás nélkül,akkor valamennyit levonhatnak adminisztrácios költségnek.Nekem nem vontak le semmit,pedig egyszer visszakértem.
A legnagyobb kifizetésem,360.000 ft volt,de volt,340 is....
Nem szaroskodnak vele.
Nekik nem nagy pénz.A kifizetés papiron max.24 óra,de a valóságban,sokkal kevesebb.
Nekem a leggyorsabb kifizetsem 5 perc volt,és a leglassabb,másfél óra......
A kifizetsnél a bónuszoknál van csak megforgatási követelmény.De ez is a bet-nél a legkedvezöbb....pedig használok vagy 10-et!!!
Mindig nézd a kifizethetö összeget a neved alatt,mert amikor oda helyezik át,akkor már jó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!