A PayPal-on personal account-om 630 200 HUF az éves limit a fogadható összegekre, lehetséges ennek a megemelése? Úgy értem, a gyakorlatban már sikerült valakinek? A többi lent.
Kértem limitemelést de még nem kaptam választ, viszont hamarosan kapok egy ezt jóval meghaladó összeget. Mi van ilyenkor? Le tudom venni azt az összeget a számlámról vagy várhatok pár évet mire részletekben leveszem?
Már olvasgattam a paypal help centerjét, de nem találtam ilyesmit.
válts business-re, mert nem fogja fogadni a PP-d a bejövő összeget
amúgy honnan kapsz te több, mint 600ezer forintot
Sajnos business-en az individual-t választhatom csak mert nem vagyok cég, de ott is ugyanennyi a limit.
Eladok vmit.
Nem tudom a megoldást, de:
Én ekkora összeget nem tartanék PayPal számlán hosszabb ideig. Olvastam néhány elkallódott accountról, befagyasztott számláról...
Lehet, hogy kacsa, sőt nagyon valószínű, hogy csak pánik- és rosszhírkeltő cikk volt, de hol jársz utána, ha valami probléma van, ha nem kapsz választ arra sem, hogy megemelnéd a limitet?
Megértem, hogy ez tűnt a legjobb megoldásnak elsőre, de megérné még egyszer átgondolni/átbeszélni a többi lehetőséget.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni abban, amit kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!