Mi a véleményetek az exatlonos Pap Dorkáról és arról, ahogy Bogival viselkedik?
Dorci egy buta vidéki kis liba.
A tipikus “nyiregyi” mentalitással.
Elismerem, hogy ügyes, meg elszánt, valószínű lányok közül ő fog nyerni. De emberileg sokat kéne még tanulnia.
Én nemrég kezdtem el nézni az exatlont. Én a bajnokoknak kezdtem szurkolni mert ők voltak számomra szimpatikusabbak.
Nekem Dorci már akkor sem volt szimpi. Azt nem tudom hogy Ő a valóságban is ilyen-e vagy olyan szinten van megrendezve hogy szinészkednek. Esélyesebbnek tartom hogy nem színészkednek. Engem felháborított az amit a héten csináltak.
Vissza néztem videót arról amikor a Zalán meg az Adu a Vikinek mondták meg hogy elviszi Dorcit rossz irányba és hogy agresszív. Viki erre azt mondta hogy ő csak elmondta mi zavarja őt és nem volt szép és egyáltalán nem volt korrekt az hogy a Zalánék visszafordították és kihozták hogy ő a hibás.
Ezek után pedig Ő is Dorci is és Adu is pontosan ezt tették Bogival. Szerintem Vikinek már ki kellett volna esnie és ha bejut a döntőbe akkor nem fogom nézni mert szerintem egyáltatlán nem teljesít olyan jól.
Szerintem az amit csináltak Bogival függetlenül attól hogy Bogi is milyen, nem volt szép és szerintem nem Tv-be való.
Nem ismerem egyiküket sem személyesen és nem tudom milyen emberek, és a műsorban sem látunk mindent, de azok alapján amit látok az a véleményem hogy Dorci 18 éves kora ellenére tiszteletlen, rosszindulató, szerintem manipulatív és önző. Hatalmas az önbizalma. Az tény hogy egyébként nagyon ügyes a pályán ezt aláírom, de szerintem kicsit vissza kéne vennie, mert kicsit el van szállva.
Ha pedig ő nem ilyen ember, hanem csak a műsor miatt csinálta akkor elnézést kérek.
Én tiszteletben tartom, ha valakinek más a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!