Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek az exatlonos...

Mi a véleményetek az exatlonos Pap Dorkáról és arról, ahogy Bogival viselkedik?

Figyelt kérdés
Szerintetek csak meg van játszva az egész?

2020. ápr. 29. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként is azt mondom, hogy Dorci minden, csak nem szép. Nos én még úgy tanultam anatómián, hogy 2 szem közé 1 szem fér be ideális aránynál és nem 2, mint Dorci esetében. Kicsi, széttartó és semmitmondó szemei vannak. Kicsi nyomott feje, a kis ortopéd orra és a szája között is nagyon kicsi a távolság a széles fején. Úgy ráng a feje, mint egy csivavának és a szája is úgy mozog, hogy az állkapcsa nem, csak az ajkai hullámoznak képtelenül. Gusztustalan hangja van és beszédstílusa. Én kezdetektől fogva láttam, hogy milyen. Tipikus, megjátszom a kis ártatlan, "aranyos" manót, de közben meg alattomos. Amiket a Bogi fejéhez vágott, vagy a háta mögött mondott, az konkrétan mind rá is igaz. Pedig nekem a Bogi sem szimpatikus amúgy. De amit most művelnek vele, azt biztos nem hagynám szó nélkül, ha ott lennék. Az életben soha nem toleráltam, ha ilyet tapasztaltam. Mit szólna hozzá, ha ezt olvasná, amikor kijön? Nos, szerintem együtt végignézve, hogy mit láttak a nézők kívülről, akkor azért még neki is lesülne a bőr az arcáról és nagyon szégyenkezne maga miatt.
2020. máj. 15. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Dorci egy buta vidéki kis liba.

A tipikus “nyiregyi” mentalitással.

Elismerem, hogy ügyes, meg elszánt, valószínű lányok közül ő fog nyerni. De emberileg sokat kéne még tanulnia.

2020. máj. 16. 07:22
 13/13 Bandi1398 válasza:
100%

Én nemrég kezdtem el nézni az exatlont. Én a bajnokoknak kezdtem szurkolni mert ők voltak számomra szimpatikusabbak.

Nekem Dorci már akkor sem volt szimpi. Azt nem tudom hogy Ő a valóságban is ilyen-e vagy olyan szinten van megrendezve hogy szinészkednek. Esélyesebbnek tartom hogy nem színészkednek. Engem felháborított az amit a héten csináltak.

Vissza néztem videót arról amikor a Zalán meg az Adu a Vikinek mondták meg hogy elviszi Dorcit rossz irányba és hogy agresszív. Viki erre azt mondta hogy ő csak elmondta mi zavarja őt és nem volt szép és egyáltalán nem volt korrekt az hogy a Zalánék visszafordították és kihozták hogy ő a hibás.

Ezek után pedig Ő is Dorci is és Adu is pontosan ezt tették Bogival. Szerintem Vikinek már ki kellett volna esnie és ha bejut a döntőbe akkor nem fogom nézni mert szerintem egyáltatlán nem teljesít olyan jól.

Szerintem az amit csináltak Bogival függetlenül attól hogy Bogi is milyen, nem volt szép és szerintem nem Tv-be való.

Nem ismerem egyiküket sem személyesen és nem tudom milyen emberek, és a műsorban sem látunk mindent, de azok alapján amit látok az a véleményem hogy Dorci 18 éves kora ellenére tiszteletlen, rosszindulató, szerintem manipulatív és önző. Hatalmas az önbizalma. Az tény hogy egyébként nagyon ügyes a pályán ezt aláírom, de szerintem kicsit vissza kéne vennie, mert kicsit el van szállva.

Ha pedig ő nem ilyen ember, hanem csak a műsor miatt csinálta akkor elnézést kérek.

Én tiszteletben tartom, ha valakinek más a véleménye.

2020. máj. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!