Mi a véleményetek az exatlonos Pap Dorkáról és arról,
ahogy Bogival viselkedik?
Az a baj, hogy Dorci elég egyszerű lány, az összes megnyilvanulasabol ez jön le, így simán kinézem belőle, hogy nincs megjátszva... Szomorú hogy így viselkedik, mert egyébként nagyon ügyes és lányként is be kell ismerni hogy gyönyörű. Bogi jóval intelligensebb, mint a kihívó banda többi tagja, ő tud viselkedni, nem hisztizik be ha valami nem úgy sikerül mint akarta... Az új játékosok egészen szimpatikusak eddig, de a többiek... Remélem Bogi vagy Dorka a pirosak közül lesz a győztes, ők ketten érdemelnek meg a legjobban :)
2020. ápr. 30. 12:49
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, én az elején neki szurkoltam mert akkor még egy aranyos, intelligens és nagyon ügyes lánynak tűnt. De uh, azóta nagyon sok minden változott, vagyis leginkább az ahogy viselkedik, szóval ha ez az egész nincs megjátszva és ez nem csak egy "szerep" akkor hihetetlenül kiállhatatlan egy csaj. Amennyire szép, annyira hülye, és rosszindulatú. Süt róla az irigység Bogi felé, mert az utóbbi időben ő sokkal jobban teljesít nála, és ahogy beszél hozzá, az undorító. De ez csak az én véleményem.
En is igy gondolom. Meg azt sem mondanám róla hogy rossz ember, csak azt hogy egyszerű. Bárki bármit mond, ilyen fiatalon meg nem forr ki az ember személyisége, epp abban a korban van amikor az ember keresi önmagát, csapódik össze vissza, és nem tudja mindig jól elbiralni a helyzeteket. Nem kellett volna ilyen fiatalon ebbe a műsorba engedni őt. Nagyon szomorúnak tartom hogy mennyi gusztustalan, vállalhatatlan megfogalmazásu komment érkezik róla, akik ezeket írjak azért magukba nézhetnenek. Ha hazajon és elolvassa őket biztos rosszul fog neki esni, remélem fel fogja tudni dolgozni. Neki még van lehetősége arra hogy érjen és megtanuljon tisztességesen viselkedni másokkal. Nem azt mondom hogy a fiatal kora mentesíti ot minden alól, de lássuk be hogy aki 20on sok éves korában tahó az már az is marad..
2020. ápr. 30. 18:51
Én, nőként bevallom ha egy másik nő gyönyörű és azért Dorci messze van ettől. A photoshoppos képen tényleg kis szép. Egyébként csinos, az tuti de arcra... Később persze lehet szép csaj, még nagyon kisgyerek feje van. De a viselkedése... Kilóg a kapanyél a szájából. Akinek 18 évesen még mindig ilyen a viselkedése, az nemigen fog később változni. Így nőtt fel.
Kikezdi Bogit, egyrészt mert Bogiban látja az ellenfelet, másrészt mert Bogi hagyja magát. Szegény ne csodálkozzon akkor. Neki is a sarkára kéne állnia, csak egyszer. Utána Dorci is visszavenne a kis pofijából mert gyerekként nemtud még belemenni a vitákba.
2020. ápr. 30. 21:16
Fuj utálom Dorcit!!! Az elejétől!
2020. ápr. 30. 23:16
6/13 A kérdező kommentje:
Az a sok trágár komment róla azért született, mert úgy viselkedik, ahogy. Magának csinálta, egye meg amit főzött... 2 évvel fiatalabb vagyok nála, mégse viselkednék így ahogy ő, pláne nem egy TV műsorban. Amit ugye több százan, ezren néznek. Szóval a kor erre nem mentség egyáltalán. Nem hiszem, hogy változna, 18 éves korára azért már kellőképpen kiforr egy ember személyisége, az már nem olyan fiatal azért... aki most ilyen irigy, rosszindulatú, az később se lesz más. Ezért is gondoltam, hogy lehet megvan játszva, mert hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy így lejáratja, megutáltatja saját magát ennyi emberrel? Hiszen tudja, mennyien nézik a műsort. Vagy azt gondolja ez normális ahogy viselkedik? Mert akkor még nagyobb bajok vannak fejben..:D
Persze, mindenki más. Én magambol indulok ki, mert viselkedtem úgy 18 évesen amit azóta nagyon szegyenlek, és mostani fejemmel eszembe se jutna, és nagyon örülök h éppen nem egy műsorban voltam :D
2020. máj. 1. 15:52
Dorci felháborítóan buta, nekem ott volt a sok, mikor a Zsoltit szapulta, az egyetlen olyan embert, aki emberségből jelesre vizsgázott! Bogi értelmes, intelligens,bár ő sem a kedvencem,van saját véleménye! Dorci tudja, hogy Bogi jobb nála, ezért szemétkedik,nagy intelligenciára vall!
2020. máj. 4. 09:10
Nos elnézést, én voltam aki írta hogy Dorci meg változhat az életben... Nem néztem elég ideje a musort és nem volt jol megalapozott a velemenyem. Borzasztó ostoba, gonosz, rosszindulatú... Kedvenc részem amikor le budapesti p**azta Bogit... Miközben ő is a fővárosba akár jönni tovabbtanulni... Elarulta magát ezzel (is) h milyen végtelenül irigy. Csóro Bogi nem csinált semmit, csak nem tud olyan alacsonyra süllyedni mint ezek a IQ fighterek..
2020. máj. 14. 22:44
Nekem is feltűnt ez a tegnapi megjegyzése, amiben arra utalt hogy Bogi egy sznob budapesti csaj. Szerintem nagyon irigy Bogira, azért viselkedik így vele. És mivel maga mellé állított mindenkit, a többiek is Bogi ellen vannak inkább.
Egyébként alapjában véve az a véleményem hogy a piros csapat sokkal inteligensebb, érettebb minden szempontból, Bogi inkább oda passzolna nem a kékek közé.
2020. máj. 15. 09:43
Kapcsolódó kérdések: