Az idei Exatlon Hungary-ban ki a legszimpatikusabb versenyződ/versenyzőtök?
Igen, újabb hét a villában! Tegnap megint annyira izgultam értük, mindig egy-egy kocka és 1 másodperc döntött az ügyességiben.
Egyébként Alexa egy nagyon nagy igazságérzettel rendelkező nő, aki nem fél szembeszállni Zalánnal sem, pedig minden Kihívó be van tojva tőle. (Ha nem áll ki Dave mellett pár hete, már eltűnt volna a süllyesztőben, annyira kicsinálták volna.) Én becsülöm benne ezt a tulajdonságát, mert eddig még sosem magát védte, hanem a csapattársát.
Dorci legalább nem tudta tegnap bemutatni a popsirázását, ki tudnék futni tőle a világból, amikor ezt teszi. Mint egy bagzómacska.:))
Hát igen, ez a sunyinak tituálás nekem sem tetszett. Bagoly mondja verébnek (a háta mögött). Tegnap miért nem állt ki Zalán 8-6-nál? Egyértelműen azért, hogy ne romoljon a statisztikája.
Lányok:dorka,bogi,gabi,alexa,viki,dorci(bár őt utálom)
Fiuk:zozo,dávid,adu,ádi/dave,zalán😤
De dorka és zozo a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!