Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az idei Exatlon Hungary-ban...

Az idei Exatlon Hungary-ban ki a legszimpatikusabb versenyződ/versenyzőtök?

Figyelt kérdés
Nekem a idén a Bajnokok sokkal szimpatikusabbak egytől-egyig, szerények, jó játékosok. Tavaly pont fordítva volt, a Kihívóknak szurkoltam. Nálam sorrendben: Brigi, Gabi, Szandra, Bogi (Kihívó), fiúknál Zsolt, Zozó, Szilveszter, Dani, Flóri (Kihívó). Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok, akik figyelemmel kísérik a versenyt.

2020. jan. 18. 13:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon van egy bajnokos rajongó csoport, a tavalyi szériából a tata, Andrád az admin. Ha gondolod jelentkezz
2020. febr. 23. 23:00
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Bent maradtak a villában!!!!
2020. febr. 24. 23:57
 23/35 anonim ***** válasza:
86%
A három értelmiségi megbeszélte, hogy Zsolti milyen sunyi!
2020. febr. 25. 08:23
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
A három értelmiségi megbeszélte,hogy Zsolti milyen sunyi! Mondja ezt Zalánka, aki úgy irányítja a kihívókat ahogy akarja! Szánalmas, hogy senki nincs aki felnyissa a szemét, hogy egy számító,hatalom éhes senki, akit valószínűleg soha nem dicsértek meg! Ádám értelmes, megtudja fogalmazni a gondolatait,mert vannak neki! Nem véletlenül konfrontálódik a többiekkel! Viktória a női nem szégyene, Alaxával karöltve!
2020. febr. 25. 08:30
 25/35 A kérdező kommentje:

Igen, újabb hét a villában! Tegnap megint annyira izgultam értük, mindig egy-egy kocka és 1 másodperc döntött az ügyességiben.

Egyébként Alexa egy nagyon nagy igazságérzettel rendelkező nő, aki nem fél szembeszállni Zalánnal sem, pedig minden Kihívó be van tojva tőle. (Ha nem áll ki Dave mellett pár hete, már eltűnt volna a süllyesztőben, annyira kicsinálták volna.) Én becsülöm benne ezt a tulajdonságát, mert eddig még sosem magát védte, hanem a csapattársát.

Dorci legalább nem tudta tegnap bemutatni a popsirázását, ki tudnék futni tőle a világból, amikor ezt teszi. Mint egy bagzómacska.:))

Hát igen, ez a sunyinak tituálás nekem sem tetszett. Bagoly mondja verébnek (a háta mögött). Tegnap miért nem állt ki Zalán 8-6-nál? Egyértelműen azért, hogy ne romoljon a statisztikája.

2020. febr. 25. 13:05
 26/35 anonim ***** válasza:
81%
Egyre rosszabb, amit a kihívók művelnek
2020. febr. 27. 00:58
 27/35 anonim ***** válasza:
81%
Zalán és Adu barátsága kissé nyálas, nem igazán őszinte! Adu tart Zalántól, nem mer vele összetűzésbe kerülni,ezért nyalja a seggét! Zalán tisztában van ezzel, ki is használja! Pedig Zalánt kilehetne csinálni, mert rettentő buta! Nem véletlenül lettek beválogatva! Hajrá bajnokok!
2020. febr. 27. 14:29
 28/35 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas a kihívó csapat!
2020. febr. 28. 13:39
 29/35 anonim ***** válasza:
79%

Lányok:dorka,bogi,gabi,alexa,viki,dorci(bár őt utálom)

Fiuk:zozo,dávid,adu,ádi/dave,zalán😤

De dorka és zozo a kedvencem

2020. márc. 17. 12:48
 30/35 anonim ***** válasza:
86%
Bajnok szurkoló vagyok, úgyhogy ott mindenkit bírok! A kihívók rém idegesítőek, primítívek! Dave olyan sok, hogy azt elmondani nem lehet! Zalán mióta Zsolti kiesett fülét-farkát behúzza! Rájött, hogy előbb-utóbb felelni kell a viselkedésért! Nagy játékos!
2020. márc. 17. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!