Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektem mi a véleményetek az...

Nektem mi a véleményetek az Exatlon új évadáról?

Figyelt kérdés
Alig vártam már a tavalyi után. Örülök, hogy viszont látom Kocsis Alexandrát (Survivor 2017), a pályák tetszenek, de ennek ellenére egy csalódás az új évad. A bajnokok gyengék, esetlenek. Kihívók lesérülnek, egymás ellen fordulnak/kiközösítenek. Ez egy kicsit tavaly is így volt..na de ez..ez a mai..

2020. jan. 3. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Mégis mit nézel Te, ha ezt látod?! :/ Hogyhogy egymás ellen fodulnak a kihívók? Inkább pont fordítva, az az 1. évadban volt, a mostani kihívók viszont sokkal jobban kijönnek egymással, kultúráltabban viselkednek! Na meg mi az újdonság a sérülésekben? Kihívók és bajnokok is lesérültek már mindkét évadban, ez kemény sport/játék, megesik az ilyen! Az elsőben az az állat Mischinger, meg az a sz#rkeverő Hanna - rühelltük őket! A Kata viszont nem csak gyors és ügyes volt, de a kihívók közül kb. az egyetlen, aki normálisan tudott viselkedni, Ő minden szempontból megérdemelte a győzelmet!

A mostani kihívók nem csak nagyon jók, de ezerszer emberségesebbek is, úgy ahogy mindkét évadban a bajnokok, viszont hát igen, a mostani bajnokok elég gyengén teljesítettek, sem csapatban, és most pénteken az első egyéniben sem tudtak győzni! Dorka mindenkit meglepett, nem csak jól néz ki (😉), de nagyon fiatal kora ellenére teljesítményben is tényleg a kihívók legjobb női versenyzője!

Az 1. évad is jó volt, meg a mostani is jó eddig, már nagyon várom a folytatást!

2020. jan. 5. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó tényleg igaz, voltak sérülések de az első 2-3 napban azért ennyi nem. De nem is ez a lényeg. És te mit nézel? Lehet, hogy a kihívók viszonylag jó csapat, de nagyon furcsa az, hogy a vacsoránál is kiderült, az egész csapat egy húron pendül Krizsa Timi ellen, csak mert medált nyert. És az egészet az a köcsög műnő Cservenák Alexa kezdte. Csak féltékenyek a Timire. Még hogy megjátssza magát meg ilyenek..te jó isten..
2020. jan. 5. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem azért, de kissé szürreális a dolog, Timi egy győzelemnek oly módon örül, ahogy csak a mesében szoktak, szinte mint egy rossz színész, már-már hátborzongató jelenség ez a megnyilvánulása!
2020. jan. 5. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a műnő undorító a viselkedése és kinézete?
2020. jan. 6. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Már sokkal jobbak !
2020. jan. 18. 19:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja..

Kár hogy a kacsacsőrű guminő került ki győztesen..csak szerencséje volt.

2020. jan. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!