Az idei Exatlon Hungary-ban ki a legszimpatikusabb versenyződ/versenyzőtök?
Mi itthon tavaly a Bajnokoknak szurkoltunk, szimpik voltak, a Kihívók viszont annyira primitívek voltak, főleg azt az állat Mischinger meg az a sz#rkeverő Hanna - iszonyatosan rühelltük Őket, a vége felé ahogy fejlődött, Jodes is kezdett már olyan nagyképű lenni! Kata volt az egyetlen kivétel, nem csak ügyes és gyors, de az egyetlen kihívó, aki normálisan tudott viselkedni, Ő méltán érdemelte meg a végső győzelmet!
Az idei Bajnokok is jófejek, csak a legtöbbjük ismeretlen és kezdetben nagyon gyengén teljesítettek! Az idei Kihívók pedig nem csak teljesítményben jók, hanem sokkal kultúráltabban tudnak viselkedni, idén Nekik szurkolunk! Nekem például Dorka a személyes kedvencem, egyrészt nagyon szép csajszi (főleg arcra helyes 😉), másrészt szerintem mindenkit nagyon meglepett, nagyon fiatal kora ellenére rendkívül gyors és ügyes, pár hét után most már egyáltalán nem meglepő, hogy Neki a legjobb a statisztikája a Kihívók közül! De azért a többiek is nagyon jók, nem tudnék mégvalakit kiemelni!
Nekem is Zsolt az aki nagyon szimpatikus. Nagyon szerény, alázatos. Mindig szépen, korrekten is nyilatkozik. A pályán nagyon ügyes, és ha hibázik is, nem mondja, hogy a szerencse, szél meg mit tudom én kifogások. Elemzi hol rontotta el, és próbál javítani.
Illetve még Szilveszter is kedvelem. Ahhoz képest, hogy 49 éves bírja a tempót a huszonévesekkel. Pontok, futamok szempontjából nem ő a legjobb a csapatba de szerintem abszolút ő fogja össze őket.
Az én sorrendem:
Lányok:Gabi,Brigi,Viki,Szandi/Enikő,Bogi,Alexa
Fiúk:Zsolt/Zozo,Dávid,Zalán,Flóri,Adu Laci (Dave-vel egyelőre nem tudok mit kezdeni)
Amúgy Szilveszter volt az első, amíg ki nem esett :(
Jézusom 4/8-as, hogy te mekkora egy kretén vagy. Tavaly pont Mischinger Péter és Hanna voltak a legnormálisabbak, és úgy en bloc a kékek, idén meg pont inkább a pirosak a jobbak, főleg Zozó és Gabi.
Gondolom te valami salgótarjáni proli lehetsz, ezért kedveled a hülyéket. :)
Tévedsz, közelében sem vagyok Salgótarjánnak, életemben egyszer jártam csak ott, tősgyökeres Fejér megyei vagyok, de amúgy elég szégyen, ha valakit a lakhelye alapján ítélsz meg!
Nem azt mondtam, hogy a mostani pirosak rosszak, csak egyrészt legtöbbször gyengébben teljesítenek a kékeknél, és még a tavalyi pirosaknál is, másrészt nem annyira ismertek!
És még én vagyok a kretén, mikor Te állítod azt, hogy Mischinger és Hanna voltak a legnormálisabbak???! Röhögnöm kell!
Mischinger minden egyes győzelménél mellkasára vágta az öklét, és hozzá az az ordítás - tisztára primitív barbár viselkedés, mint ha egy gorilla szabadult volna ki az állatkertből! Na meg interjúknál az a nagyképű taktikázás...
Hanna meg azon volt felháborodva, hogy állandóan kibeszélik a háta mögött, meg áskálódnak ellene, Ő viszont soha nem csinálna ilyet. Kac kac. Nem-e??? Pont hogy Ő kezdte így, a többiektől csak visszakapta!
Nem tudom, hogy téged hogyan neveltek, ha szerinted ilyen a normális viselkedés?! 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!