Az idei Exatlon Hungary-ban ki a legszimpatikusabb versenyződ/versenyzőtök?

Tavaly is idén is bajnok mindenkit szeretek de 2 kedvencem van a tavalyi Timi és az idei Zozo
De várj..ki az a Dani?

Azért vitatkoznék mert a sérültek helyett mindig újnak kéne jönnie! Nem vissza jönni egy kiesettnek!
És a többiek?
Szidi,Ági,Petra őket akkor mér nem hivták?
Persze mer kata a kiskedvenx

9/12 jézus!
Ikyet higy mondhatsz?
Persze higy a leghülyébbek legnagyképübbek ők voltak mi az hogy normálisak?!
Jézusom te nagyon hülye vagy

Megkérdezhetem, hogy miért a tavalyi Exatlonról írtok? A mostaniak jobban érdekelnek, a tavalyi már lecsengett.
Dorottya nagyon ügyes. Nem is hittem volna. Hamar belerázódott.

Bajnokoknak szurkolok. Sokkal alázatosabb és szimpatikusabb a viselkedésük, mint a kihívóknak. Nagy a csapatszellem és az összetartás, nem akadályozzák egymást, nem csinálnak felesleges nyilvános vitákat, ember módjára el tudják intézni a dolgaikat, és nagyon kitartóak. Ügyesen küzdenek. Mint emberek is sokkal közelebb állnak hozzám, nem kétszínűek, nem beképzeltek. Földön járnak.
Zozó a kedvencem, pedig az elején irritált és gyerekes volt. Most is kis gyerekecske, de megkedveltem nagyon! És helyes is.

Nem is rád céloztam, hanem akik itt elkezdtek vitatkozni a tavalyi kékekről-pirosakról.
Én is bajnok-fan vagyok. Hülyére izgulom magam miattuk néha. Látjátok a kérdésem kiírásának időpontját. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. A kékek közül Szasza és Dave talán az egyetlen, aki szimpatikus maradt. Jött Viki, ő is emberséges. A többieket hagyjuk...
Bajnokoknál nincs ez a cicaharc, a tegnapi adásban a párbajban gratula Norbinak. Küzdött, de emberségből és a megnyivánulásaiból nőtt a szememben. Lassabb volt a pályákon szinte végig, de kevés ideje maradt. No mindegy. Remélem, hétfőn maradnak a villában.

Én is remélem, hogy remekül hozzák a holnapi futamot az éjszakai pályán!
Hajrá bajnokok!
Hajrá Zozo!
A kékek nyilvános drámájáról, a kultúrálatlan veszekedésről ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!