QLED vagy OLED vagy sima UHD?
Megint ott a "hacsak".
Ne a gyártó döntse el, mit csinálok rajta.
Nem látott még az normális projektort, akinek a fekete az szürke.
Te nem láttál még OLED panelt akkor, ha egy 500 ezres projector "feketéjét" próbálod összevetni 😃
Én elismertem az OLED hátrányait. Van LCD TV a családban és az 1 milliós céges projectort is bármikor használhatom.
Utóbbinak csak a nagy képátló az előnye, amúgy vicc kategória... főleg nappal.
"Cégnél egy 1 milliós projectoron szoktunk filmezni. Otthon LG B7..' sohasem cserélném el 😃"
ezzel csak az a bökkenő hogy normális projektor mellé kell egy cég aki egymillióért finanszírozza azt. Nem túl életszerű :)))
Marad a QLED vagy az OLED.
Úgy értettem, hogy a projectort sohasem venném meg. Se 150-ért, se 500-ért, se 1 millióért.
Nevetségesen gány a kontraszt egy OLED-hez képest. Inkább nézem otthon 55 colon, mint bent a szürkéket.
Na meg vászon is kell, fal is... hangosan búg és full sötétben lehet csak nézni.
Köszönöm a válaszokat!Én a Qled és az UHD között töprengek,csak T-home csatornákra és filmezésre lenne használva,játékra nem.Az Oled-t az árérték aránya végett nem vennék, a "legalja" oled is meghaladja az én pénztárcámhoz mért felső limitemet (300.000) 140cm képátlóba,kisebbet nem akarok.
Kinéztem két készüléket,ti melyiket vennétek meg?
De ha tudtok jobbat akkor linkeljétek be.Előre köszi a válaszokat!
#16, Ezek technikai paraméterek. Egy projector DLP vagy LCD akkor is nagyon gyenge kontrasztot tud az 1:végtelenhez képest.
Amiben jó az a hatalmas képátló.
Amúgy minden másban szopás. A ventilátortól kezdve az égő élettartamig, mind a TV győz
...
És ne hasonlítsunk már össze egy méregdrága 4K projectort egy 4K TV-vel, mert árban nem ugyan az a kettő.
...
QLED továbbra is egy túlárazott kvantum dot filteres LCD. Semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!