Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltók ehezz a angol dal...

Mit szóltók ehezz a angol dal sajátos fordításához?

Figyelt kérdés

A kommentbe leirom,egyébként:

Nicky,Ricky,Dicky & Dawn

Dorothy-s videója a wonderflo-s asszem ez a neve ,amit utolsókor énekel amikor már óznál vannak

Elvileg ha youtuben beütöd:Nicky,Ricky,Dicky & Dawn dorothy song és a második,mert jobb ha dallamal együtt hallgasátok

#angol #Ricky #Nicky Romero #Nicky, Ricky, Dicky és Dawn #Sajátos dalszöveg #Ém Dorothy
2019. aug. 30. 21:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hi
2020. júl. 7. 22:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok balf.!

És nem értem sokan miért pintoztak fel mert csak ha rondán beszélsz attól még nem leszel menő! Vagyis lehet higy menő leszel és Isten még kedvez neked de egy nal ugyis büntetést fogsz kapni amiért azt írtad hogy "hogy a rákba..."

Akkor mond majd ha kiderül hogy te is rákos vagy!

Elnézést,egyáltalán nem kívánom neked senkinek se kívánom,NAGYON SAJNÁLOM de ha kiürítem a haragos érzelmeim megkönnyebülök!ha magamban tartom csak rosszabb lesz!

A miatyánkor is leirnám hogy te és senki ne legyen rákos se más daganatos

Le is irom

Miatyánk ki a mennyekben vagy szenteltessék meg a te neved,jöjjön el a te országod legyen meg a te akaratod amint a mennyben úgy a földön is,mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsásd meg vétkeinket miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek és ne vígy minket kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól mert tied az ország a hatalom és a dicsőség mindörökké!!!!!!!!!!!!!

Add hogy a rák és a daganatok mindenkíből eltűnjenek vess véget ennek a szörnyű betegségnek!

Ámen

2020. júl. 7. 22:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Ui.:sajnálom,régi kérdés,egyszer csak áttértem egy másik témához de ez nem volt széo dolog és úgy éreztem le kell írnom...
2020. júl. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!