Mit szóltók ehezz a angol dal sajátos fordításához?
A kommentbe leirom,egyébként:
Nicky,Ricky,Dicky & Dawn
Dorothy-s videója a wonderflo-s asszem ez a neve ,amit utolsókor énekel amikor már óznál vannak
Elvileg ha youtuben beütöd:Nicky,Ricky,Dicky & Dawn dorothy song és a második,mert jobb ha dallamal együtt hallgasátok
Nem vagyok balf.!
És nem értem sokan miért pintoztak fel mert csak ha rondán beszélsz attól még nem leszel menő! Vagyis lehet higy menő leszel és Isten még kedvez neked de egy nal ugyis büntetést fogsz kapni amiért azt írtad hogy "hogy a rákba..."
Akkor mond majd ha kiderül hogy te is rákos vagy!
Elnézést,egyáltalán nem kívánom neked senkinek se kívánom,NAGYON SAJNÁLOM de ha kiürítem a haragos érzelmeim megkönnyebülök!ha magamban tartom csak rosszabb lesz!
A miatyánkor is leirnám hogy te és senki ne legyen rákos se más daganatos
Le is irom
Miatyánk ki a mennyekben vagy szenteltessék meg a te neved,jöjjön el a te országod legyen meg a te akaratod amint a mennyben úgy a földön is,mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsásd meg vétkeinket miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek és ne vígy minket kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól mert tied az ország a hatalom és a dicsőség mindörökké!!!!!!!!!!!!!
Add hogy a rák és a daganatok mindenkíből eltűnjenek vess véget ennek a szörnyű betegségnek!
Ámen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!