Nem tudom feldolgozni cameron boyce halálát! Mit tegyek?
Én is így voltam Paul Walker halálával, pár év után hidd el, kinövöd.
Bár rosszabb estben (mint amilyen, nekem volt el kellet pszichológushoz) nos... nem tudom mitévő legyél, bár én még találkoztam is Paul-lal...
Az élet már csak ilyen, meghalnak az emberek.
Mióta eszemet tudom Bud Spencer és Terence Hill filmeket nézek, és tudtam hogy Budnak nincs sok hátra az életéből, még is elképesztően szomorú volt mikor elhunyt.
Na ez durva, mert én is pont ugyanezt terveztem. :D
Bele voltam zúgva úgy 12-13 évesen egy éven át, folyton őt néztem, utána olvasgattam, és tervezgettem hogy majd körülbelül 20 évesen mindenképpen találkozom vele, álmodoztam, hogy hátha esetleg majd Magyarországon forgat filmet és akkor találkozhatunk, vagy hogy LA-be költözök és ott találkozunk.
Igaz, azóta azért én kinőttem a nagy rajongásomat, de azért időnként utánanéztem az évek alatt hogy mit ért el azóta, mi van most vele.
Éppen ezért engem is nagyon megrázott a halála, kislányként a nagy szerelmem volt, mindig is szerettem volna vele találkozni, nagyon szerettem.
Nagyon szomorú vagyok amiért egy ilyen tehetséges és jó ember ilyen hamar elment, még sok minden várt volna még rá. Mindenesetre mindig is jó szívvel fogok gondolni rá. :)
20/L
Ha esetleg itt lennél
Én nagyon szivesen elmegyek veled amerikába és lmenni a sirjához
Oda indulok
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!