Hogyan lehet feldolgozni, ha lopással vádoltak?
Engem a volt főbérlőm vádolt lopással. Kiröhögtem. Ma is csak röhögök rajta, szenilis vénasszony volt, később megtalálta, amit "elloptam", méghozzá a lánya autójában, amit még csak látni se láttam, tehát rájött, hogy kopp van. Persze bocsánatkérés nuku. Mellékesen megjegyzem, hogy magából indulhatott ki, mikor megvádoltam, mert ő állandóan hozzányúlkált a dolgaimhoz...
Szóval érthető, hogy az igazságtalanság fáj, és nyomot hagyott. Nekem kicsit úgy tűnik a sztoriból, hogy te alapból ki voltál közösítve, a hangsúly nem is annyira az órán volt, mint inkább a te csesztetéseden. Hiszen ha valamim elvész, az ágyam alatt csak megnézem...
Tökmindegy, mit csináltál volna, ha véletlenül megkerül az óra, akkor lett volna más, amivel kifognak. Azt ne hidd, hogy szempillarebegtetve odaálltak volna eléd bocsánatért esedezni. Nem, akkor kezdődött volna az, hogy nem fürdesz, vagy nem mosol fogat, és büdösnek csúfoltak volna a suliban. Ez klikkesedési probléma volt, nem a lopás a központi gond, az a vád csak katalizátor volt.
Vannak ilyen emberek, akik erre képesek: megkeserítik az életed, és neked így kell, hátrányból, sokkal nehezebben előre jutni. Unfair, igen, de ne emészd magad, mert ahogy te, úgy bárki lehetett volna a célkeresztjükben. Most már tedd le ezt a súlyt, emléket és lépj tovább. Ha nem megy, beszélgess pár alkalommal pszichológussal - nagyon sokat tud segíteni.
Köszi az eddigi véleményeket. A legrosszabb nem is a lopás volt, hanem azért, mert félresiklottak a tanulmányaim, amiket azóta is félek újrakezdeni.
Lehet úgy tűnik a szavaimból, hogy ostoba fiúk csínnyel, de nem.
Felnőtt, elvileg vallásos nők voltak egy egyetemi koleszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!