Sose fogom feldolgozni? Sikerült valakinek elfogadni közeli hozzátartozó halálát?
Az öcsémet vesztettem el lassan 2 éve. Nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá, pedig nem volt túl fényes viszonyunk. A mai napig néha van olyan érzésem, hogy felhívom és akkor koppanok, hogy már nem tehetem meg. Nem tudom elfogadni azt, hogy ő már nincs. A nagyszüleimet is elvesztettem nem olyan régen, utóbbi években, az ő halálukat mégis fel bírtam dolgozni amennyire lehetséges ez.
Van köztetek olyan aki nehezzen, de megbékélt vele, hogy egy közeli szerettét elvesztette? Nagyon hiányzik nekem, főleg, hogy nem is tudta mennyire szeretem.
30/nő
Már a soraidból meglehet mondani, hogy itt bizony a bűntudat/lelkiismeret furdalás van a dolog hátterében.
Ezért nem tudod elengedni és feldolgozni..
Erre találták ki a pszichiátert/pszichológust, aki segít feldolgozni a történteket és megbékélni a helyzettel, ha egyedül nem sikerül.
Tisztelt Kérdező!
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy MÉG EGYELŐRE nem tudod feldolgozni a Földi Életének Végét!
Szabad megkérdeznem, hogy konkrétan mit állapítottak meg boncoláskor Elhalálozásának Kiváltójaként?
(Egyházi Tisztségviselő segíthet a gyászfolyamat lezárásában, ha úgy gondolod...)
Ui: igénybe vennéd a szolgáltatásukat?
14 éves voltam, mikor elvesztettem a nagymamámat.
Lassa közeledem ahhoz a korhoz, amikor ő meghalt, de máig sem tudtam feldolgozni.
És ebben semmiféle "bűntudat" nem játszik szerepet, egyszerűen nagyon szerettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!