Hogy dolgozzam fel?
Cameron Boyce meghalt. Igaz nem ismertem személyesen de mégis nagyon nagyon szomorúvá tesz a halála. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy mehetett el. Nem tudom elképzelni hogy ő már halott. Meg a tv-be is sokat láttam nem tudok úgy ránézni hogy ő már halott. Nem megy. Annyira fiatal volt, szinte még gyerek.. Amiket írnak róla..Nagyon jó ember volt és hogy mindig segített másokon meg hogy nála jobb és tehetségesebb emberrel nem találkoztak.😢 Szóval biztos igaz hogy nagyon jó ember volt, tisztaszívű. Nem tudom felfogni hogy elment.😭 Ő azt se tudja hogy meghalt, mivel már nincsen tudatában a dolgoknak. Nem tudja már hogy ki volt, mennyire tehetséges, jólelkű, híres és szeretett ember. Ő ezeket már mind nem tudja. És talán ez benne az egyik legszomorúbb.😭
Nyugodj békében, Cameron.
Ő ki volt?
Úgy értem rakerestem neten, láttam pár sorozat címet de még így sem ugrik be.
Ha ez komplett lelki válságot okoz, akkor valami rohadt nagy baj van a fiatalokkal.
Nem, nem tudjuk ki volt. De ha tudnánk sem vágnánk eret magunkon.
Javaslom kezdj el élni a valóságban kislány.
Kedves utolsó!
Nem csak a jók mennek el. Mindenki elmegy. Előbb vagy utóbb. Nem kell túl romantizálni ezt az egészet! Egyszer mindenki meghal, függetlenül attól, hogy jó volt-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!