Hogy dolgozzam ezt fel?
Figyelt kérdés
Egyetlen ember sincs a világon, akinek én lennék a legfontosabb ember az életében.Bárkinek, bármikor, bármit tettem.2017. máj. 30. 14:19
1/6 anonim válasza:
Magadnak felelj meg, ne másoknak.
2/6 anonim válasza:
Nincs ezen mit feldolgozni. Soha ne akard másoktól függővé tenni a saját boldogságodat. Magadnak legyél a legfontosabb. Így van az állatvilágban is.
Sőt - eltekintve a szülőségtől - szerintem nem is jó dolog valakinek a legfontosabb lenni az életében. Szerintem elég nagy teher, én igyekszem is kerülni.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem alapvető dolog fontosnak lenni, valahova tartozni.
Persze, lehet, hogy tévedek.
2017. máj. 30. 16:04
4/6 anonim válasza:
Fontos a csoportba tartozás, de nem lehet senkiből sem kifacsarni a szeretetet. Veszélyes dolog az érzelmi függőség, ne keverd a szeretettel, mert köze nincs hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy köze volna az érzelmi függéshez a kiírt kérdésnek.Mondok példát.
Egy normális anyának a legfontosabb a gyereke.
Ez kóros függőség? Szerintem nem.
A környezetemben látom, milyen, ha valaki fontos és szeretik.
2017. máj. 30. 20:00
6/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy te ne lennél fontos valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!