Hogyan dolgozzam fol a kutyám halalat?
Mar tobb mint egy honapja tortent de meg mindig teljesen hihetetlen es nem is tudom mikor aludtam normalisan utoljara...
Rettentoen hianyzik semmihez nincs semmi kedvem
Van megegy kutyusom es ot is nagyon szeretem
De mit csinaljak?mikor lesz ennek vege?letezik olyan hogy kiszarad a konnycsatorna mer ennyi sirastol kicsit csodalon hogy meg nem tortent meg?!
Nagyon sajnàlom a kutyusod!:(
De ne a rosszra gondolj, pròbàlj meg a szèp emlèkekre gondolni ròla ès sok sok szeretetet adni a màsik kutyusnak! Ne sirj annyit hiszen kèpzeld csak el milyen szomorù lenne ha ezt èreznè rajtad! Fel a fejjel :)
gyászolni kell, ez lehet pici hosszú és fájdalmas folyamat, de ennek meg kell lennie, hogy utána egy új kiskutyád legyen, aki majd segít majd a bánaton :)
tudom hogy elfelejteni egy másik kutyával se lesz könnyű, de nem is kell elfelejteni, hanem élvezni az új kutya társaságát
Szia. Nagyon sajnalom a kiskutyusod. Az én kincsem két éve halt meg és még mindíg gombóc van a torkomban ha rá gondolok :'(
Nekem sokat segitett az hogy régi képeket nézegettem róla és hogy mindig azt mondogattam magamnak hogy figyel engem és jó helyen van.
Sajnálom a ti kutyijaitokat is :(
Hat igen jobb helyen van mintha maradt volna ebben a betegsegben ugysem elhetett volna soha rendes kutya eletet :( veseelégtelensége volt az enyemnek :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!