Tudnátok segíteni, hogy dolgozzam fel egy höri halálát?
A höri neve husi,husos volt és ha eszek akkor is ő jut eszembe így:(
Fontos lenne!
Sajnálom szegény höridet. Én is sok hörimet elveszítettem már, de mindig veszek egy újat.
Természetesen egyik sem pótolja a másikat, mindegyik külön személyiség, de azért nyugtasd magad azzal hogy a höridnek te mindent megadtál és boldog volt melletted és biztos vagyok benne hogy jó helyre került ahol most van és tovább éli boldogságban az életét csak valahol máshol!
Vegyél egy új hörcsögöt és add meg neki is a boldog életet, rengeteg gondoskodást, szeretetet, finomságokat.
Én azért veszek mindig újat, mert tudom hogy nálam a legjobb helyük van és mindent megkapnak tőlem és boldog teljes életet tudok nekik biztosítani.
Temesd el valahova és vegyél újat.
vagy ha van róla kép esetleg tedd ki a falra.
Majd elfelejted és csak időnként jut eszedbe.
Én mondjuk amikor költöztünk pont született a kutyánknak 1 kölyök és amikor már elköltöztünk a nagyapám mindkettőt csak úgy elajándékozta 1 vadidegennek.
Most is eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!