Hogyan dolgozzam fel Édesapám halálát?
Azért írtam ebbe a kategóriába,mert már megakarok halni és vagdosom magam meg döfködöm magamba a kést(a döfködés esetén csak fáj,de kisebb karcolások híján nem történik nagyobb baj)és úgy érzem már nincs értelme élnem..
Nemrég halt meg 2 héttel ezelőtt és ő volt a mindenem..
A kedvéért bármit megtettem volna és ő volt az egyetlen vigaszom. Mindenről tudtunk beszélgetni és szombaton még vidám volt,de vasárnap meghalt.. Még délben sem hittük,hogy meg fog halni erre 13:00 körül meghalt hasfájásban..
Anyutól irtózom,undorodom tőle mert nem főz,nem dolgozik semmit se csinál itthon.. Utálom már kiskorom óta..
És apuval ezt mindig megbeszéltük,hogy miért ne utáljam meg minden és mindig kibékültem vele,de nem tudok mit kezdeni az érzéssel undorodom tőle..
Megkért,hogy aludjak egy ágyba vele(franciaágyon) és apu helyén aludtam ahol meghalt és rengetegszer felébredt hétfő hajnalban mert neki sürgős sírnivalója van és fel kell engem ébreszteni,de én nem voltam magamnál akkor mert apuról álmodtam mindenfélét és olyan jó volt erre meg az a rib@nc felébreszt..
Amúgy jó tanuló vagyok minden este futok,jó hangom van,2hangszeren játszok,és verset illetve mesét írok.
Ezt azért írtam,hogy tudjátok,van hobbim,de úgy játszok2 hangszeren,hogy nem kaptam egy rohadt tanárt sem..
A bátyámnak le kellett mondania a továbbtanulásáról,mert nincs rá pénz és az a kurv@ még dolgozni sem tud,csak itthon mereszti a pi-csáját.. Gyűlölöm.
Hogyan dolgoztátok fel édesapátok halálát? Nehéz volt?
Rosszat akaró,engem leszidó ocsmároló,troll válaszokra nem vagyok kíváncsi.. Csak olyan írjon,aki tapasztalt ebben és tud segíteni. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!