Hogy dolgozzam fel?
Cameron Boyce meghalt. Igaz nem ismertem személyesen de mégis nagyon nagyon szomorúvá tesz a halála. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy mehetett el. Nem tudom elképzelni hogy ő már halott. Meg a tv-be is sokat láttam nem tudok úgy ránézni hogy ő már halott. Nem megy. Annyira fiatal volt, szinte még gyerek.. Amiket írnak róla..Nagyon jó ember volt és hogy mindig segített másokon meg hogy nála jobb és tehetségesebb emberrel nem találkoztak.😢 Szóval biztos igaz hogy nagyon jó ember volt, tisztaszívű. Nem tudom felfogni hogy elment.😭 Ő azt se tudja hogy meghalt, mivel már nincsen tudatában a dolgoknak. Nem tudja már hogy ki volt, mennyire tehetséges, jólelkű, híres és szeretett ember. Ő ezeket már mind nem tudja. És talán ez benne az egyik legszomorúbb.😭
Nyugodj békében, Cameron.
Én biztos vagyok benne hogy van valami a halál után. Még ezek a cikkek is megemlítették hogy Cameron már másutt van.
Egyébként én ismertem a Jessie című sorozatból. Sajnálom őt.😢
Szia... Nekem is hasonló problémám volt ezzel. Nem tagadom még most is van, de már enyhébb.(Néha amikor erről van szó, elkezdek remegni).Nem is tudom elmondani mit jelentett számomra. Talán olyan volt mint egy testvér.Én a halála napján felvettem egy gyűrűt, és olyan mintha a lelke egy része mindíg is velem lenne. Tudom fura de nekem ez segített.
14/L
Én már nem agyalok ezen már nem is vagyok szomorú. Csak annyira lesokkolt amikor megtudtam hogy meghalt. De már nem szomorkodok miatta, el kell engedni.
Ne aggódj utolsó neked is jobb lesz idővel!
Az idő csak telik és telik , emberek
mennek el , minden változik , soha semmi
se lesz olyan mint régen, folyamatos változás az élet.
Kérdező gondolkodj el ezen.
En most jutottam oda hogy ilyenekrol olvassak vagy irjak mert eddig keptelen voltam ra...
Meg most is nagyon szar bar mar nem sirok naponta es szerintem egyaltalan nem beteges az hogy ha egy hiresseg utan sir vagy szomorkodik valaki. Bezzeg ha olyan dologrol lenne szo amit egyszer az idosebbeket erintett meg akkor meg csodalkoznanak hogy miket mondunk arrol.
Na vissza a lenyeghez. O tenyleg egy nagyon jo ember volt es lehetelennek tartom hogy meghalt (bar tudom sajnos😭😭) Neha osszeeskuves elmeletekt szovok hogy csak azt mondjak h meghalt mertkicsit ki akar szallni a mediabol majd rajovok hogy ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!