Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel?

Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Cameron Boyce meghalt. Igaz nem ismertem személyesen de mégis nagyon nagyon szomorúvá tesz a halála. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy mehetett el. Nem tudom elképzelni hogy ő már halott. Meg a tv-be is sokat láttam nem tudok úgy ránézni hogy ő már halott. Nem megy. Annyira fiatal volt, szinte még gyerek.. Amiket írnak róla..Nagyon jó ember volt és hogy mindig segített másokon meg hogy nála jobb és tehetségesebb emberrel nem találkoztak.😢 Szóval biztos igaz hogy nagyon jó ember volt, tisztaszívű. Nem tudom felfogni hogy elment.😭 Ő azt se tudja hogy meghalt, mivel már nincsen tudatában a dolgoknak. Nem tudja már hogy ki volt, mennyire tehetséges, jólelkű, híres és szeretett ember. Ő ezeket már mind nem tudja. És talán ez benne az egyik legszomorúbb.😭

Nyugodj békében, Cameron.

2019. júl. 10. 16:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem igazán hiszek ebben a "halál után is van élet" dologban. De igazatok van sok a rendes fiatal ember aki idő előtt meghal. 😔
2019. júl. 10. 19:23
 12/20 anonim ***** válasza:

Én biztos vagyok benne hogy van valami a halál után. Még ezek a cikkek is megemlítették hogy Cameron már másutt van.

Egyébként én ismertem a Jessie című sorozatból. Sajnálom őt.😢

2019. júl. 12. 18:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a halál után van valami akkor mi van a születés előtt??
2019. júl. 12. 18:54
 14/20 anonim válasza:

Szia... Nekem is hasonló problémám volt ezzel. Nem tagadom még most is van, de már enyhébb.(Néha amikor erről van szó, elkezdek remegni).Nem is tudom elmondani mit jelentett számomra. Talán olyan volt mint egy testvér.Én a halála napján felvettem egy gyűrűt, és olyan mintha a lelke egy része mindíg is velem lenne. Tudom fura de nekem ez segített.

14/L

2019. júl. 14. 18:07
 15/20 A kérdező kommentje:

Én már nem agyalok ezen már nem is vagyok szomorú. Csak annyira lesokkolt amikor megtudtam hogy meghalt. De már nem szomorkodok miatta, el kell engedni.

Ne aggódj utolsó neked is jobb lesz idővel!

2019. júl. 14. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:

Az idő csak telik és telik , emberek

mennek el , minden változik , soha semmi

se lesz olyan mint régen, folyamatos változás az élet.

Kérdező gondolkodj el ezen.

2019. júl. 14. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a baj a mai emberrel, hogy számára a halál az vmi misztikus dolog. Nem is olyan régen teljesen természetes volt, hogy a nagymama ott halt meg a másik szobában, a gyerekek még el is búcsúzhattak tőle. Most meg kb tabu még a temetőbe is kivinni a kisgyerekeket. A halál természetes, mindenki meg fog halni egyszer, ki előbb, ki később. Ha pedig hiszel valamiben, ami lesz a halál után, akkor ez már nem is félelmetes dolog.
2019. júl. 14. 20:15
 18/20 anonim válasza:

En most jutottam oda hogy ilyenekrol olvassak vagy irjak mert eddig keptelen voltam ra...

Meg most is nagyon szar bar mar nem sirok naponta es szerintem egyaltalan nem beteges az hogy ha egy hiresseg utan sir vagy szomorkodik valaki. Bezzeg ha olyan dologrol lenne szo amit egyszer az idosebbeket erintett meg akkor meg csodalkoznanak hogy miket mondunk arrol.

Na vissza a lenyeghez. O tenyleg egy nagyon jo ember volt es lehetelennek tartom hogy meghalt (bar tudom sajnos😭😭) Neha osszeeskuves elmeletekt szovok hogy csak azt mondjak h meghalt mertkicsit ki akar szallni a mediabol majd rajovok hogy ez lehetetlen.

2019. aug. 8. 22:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Ne szomorkodj utolsó! Talán jobb neki így mintsem hogy szenvedjen az epilepszia miatt. :(
2019. aug. 9. 09:53
 20/20 anonim válasza:
Koszonom❤️❤️
2019. aug. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!