Tényleg azért viselt napszemüveget anno Justin Bieber, mert be volt tépve (drogozva)?
2019. jún. 25. 14:44
1/10 anonim válasza:
Nem, genyó ment a szemébe...egyépként nem tudom
2/10 anonim válasza:
Igen, azért. Ezen mit csodálkozol? Minden amerikai tinisztár drogozik. Vagyis a 80-85%-a biztosan.
3/10 anonim válasza:
Simán kinézem belőle. Volt hogy olyan részeg volt hogy lehányta a színpadot, máskor meg a Ferrariját törte össze betépve. Simán el bírom hinni hogy füvezett is a koncertek előtt. Igazi "példakép".
4/10 A kérdező kommentje:
Olyan lassan és furcsán beszélni az interjúkban is....
2019. jún. 25. 17:18
5/10 A kérdező kommentje:
Tuti bevett valamit....😥
2019. jún. 25. 17:19
7/10 anonim válasza:
Lehet, de a sztárok sokszor csinálják ezt pusztán azért is, mert rohadt kimerültek. Justin lehet, hogy drogozott ettől függetlenül, de rockerként sem értem, hogy miért van, hogy rocksztároknak elnézzük ugyanezt.
8/10 anonim válasza:
Amúgy a színpadot nem azért hányta le mert részeg volt ( mielott itelkezel nezz utána).... nem tudom hogy aki azt mondja h ,,igazi peldakep’’ az ha 14 eves koratol 0 maganelettel no fel, akkor milyen példakép lenne
9/10 anonim válasza:
Jajjjh a kevenc kis sztárocskát drogozik? 🤭😂😒 Oda ne rohanjak. Szinte minden híres ember füvezik mert nem bírják fel dolgozni hogy sehova nem mehetnek ki anélkül hogy fotóznák, képet kérjenek, vagy interjút.
"roksztár" mekkora vicc😂😂😂
10/10 anonim válasza:
#7 A magad nevében beszélj, én a rocksztároknak sem "nézem el", az ő esetükben is elítélendőnek tartom ezt a viselkedést, életmódot, csak nekik legalább a zenéjük jó amit csinálnak, így a negatív dolgok mellett pozitívumot is találni. Bieber a borzalmasan posvány "zenéje" mellé társít egy züllött, magamutogató és arrogáns stílust, szóval nála nem sok pozitívumot lehet felmutatni. Kb. mint Ariana Grande, ő ugyanolyan rossz, csak ő nem drogozik, helyette szexmániás és embergyűlölő, a többiben meg hasonlítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!