Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az instagramon sokak által...

Az instagramon sokak által kedvelt magyar sztáranyukák mennyi pénzből élnek havonta?

Figyelt kérdés
Az instagramon több magyar fiatal 20-30 év körüli anyuka nyitott oldalába belefutottam és teljesen elképedtem. Szuper, csilivili, tökéletesen berendezett lakásokban /házakban élnek Budapesten sőt inkább a budai oldalon. Prémium autókkal közlekednek, százezres ruhadarabokat viselnek, rendszeres utazások, legprémiumabb babakocsik és minden más ami irtó drága egy magyar bérből élő embernek. Gondolom ezek a nők a munka szót maximum a tankönyvekből ismerik, nem úgy tűnnek mint akik napi 8-10 órát dolgoznak vagy valaha dolgoztak. Töröm a fejem komolyan, mit dolgozhatnak a férjek hogy relatív fiatalon luxuskörülményeket tudnak biztosítani...? Csak a lakás a prémium konyhákkal bútorokkal és az autó 80 vagy 100 millió Budán. Ennyire jól megy sokaknak vagy az utóbbi években kialakult egy új társadalmi réteg és őket “csodálják” az átlagemberek? Mennyi kell havonta egy ilyen élethez és egy olyan feleséghez akinek csak a kabátja pár száz ezerbe kerül?

2019. jan. 27. 22:52
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
53%
Huhh kérdező. Van nálad baj... Szerintem már totál sárga vagy az irigységtől! Inkább foglalkozz magaddal, és lehet te is elérsz valamit a kis életedben.
2019. jan. 28. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!