Az instagramon sokak által kedvelt magyar sztáranyukák mennyi pénzből élnek havonta?
Hogy ne lenne többgenerációs milliomos család...
Nagypapa gyárigazgató volt az átkosban, ma kdnp-s képviselő. Már 40 éve is 8-10 nyaralójuk volt, csak azóta már a horvátoknál is van, addig meg a max a Csehszlovák síparadicsomban volt.
Nézz már alaposan szét, ez Magyarország!
Szerintem sok olyan van, akinek a férje az, aki gazdag, jómódú. A feleségtől nem is várja el, hogy az 8-10 órás munkát vállaljon.
Vagy a nő a külsejéből él. (az is melós ám, mindig tökéletesen kinézni)
Vagy saját vállalkozást sikerül kiépítenie, (de szerintem ezt is sokszor valamilyen hátszéllel ) és amellett ha a férj is nagyon jól keres, akkor az már elég jó körülményeket teremthet.
Mindazonáltal úgy gondolom, mint egy előző válaszoló, bár sokat számít az anyagi biztonság , de közel sem minden, és nem garancia a nagy luxus semmire, se a boldogságra, se az elégedettségre.
“Minden irigyelt élet csak egy pillanat. Azt irigyled amit MA látsz. De nem tudhatod kinek mit hoz a holnap. Éppen ezért ne fecséreld a drága idödet arra, hogy más életét irigyled! Mert ami ma irigylésre méltó, egyetlen pillanat alatt lehet sajnálatraméltó is!”
@irigyek_jobbulast
A Laskóy Noémivel mi a bajod? Nem fényűző luxusban élnek, van pár drágább ruhadarabja, de semmi extra. 26 évesek a párjával, ennyi idősen már tán' csak nem ciki, ha megengedheted magadnak a saját lakást... Ő is, és a párja is dolgoznak, ő pl. terhesen és a babái mellett is FOLYAMATOSAN dolgozott. Arról nem tehet, hogy téged egy cég sem keres meg promócióval. Tudod te, hogy 1-1 termékreklámozásért mennyi pénzt kapnak az influencerek? A minimálbér többszörösét...
Ő pl. már 16-17 évesen is dolgozott, később egyetem mellett is. Terhesen, baba mellett is tanult, gyerek mellett és terhesen diplomázott. Rengeteget küzdött azért, hogy ott legyen, ahol ma van. Nem értem, irigykedés helyett miért nem emeled fel a fenekedet, és teszel azért, hogy neked is legyen "prémium autód", meg "szép házad"? Elhiszem, hogy könnyebb és kényelmesebb irigykedni a telefon mögül, meg kukkolni az életüket, aztán fröcsögni, hogy "MIBŐL VAN NEKED MONCLER KABÁTOD?!".
Miért kéne mindenkinek gyári, vagy fizikai melósnak lennie? Ez az egyetlen jövőkép?
"Gondolom ezek a nők a munka szót maximum a tankönyvekből ismerik"
"Töröm a fejem komolyan, mit dolgozhatnak a férjek hogy relatív fiatalon luxuskörülményeket tudnak biztosítani...? "
Tiszta kedves a kérdező, tényleg!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!