Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az instagramon sokak által...

Az instagramon sokak által kedvelt magyar sztáranyukák mennyi pénzből élnek havonta?

Figyelt kérdés
Az instagramon több magyar fiatal 20-30 év körüli anyuka nyitott oldalába belefutottam és teljesen elképedtem. Szuper, csilivili, tökéletesen berendezett lakásokban /házakban élnek Budapesten sőt inkább a budai oldalon. Prémium autókkal közlekednek, százezres ruhadarabokat viselnek, rendszeres utazások, legprémiumabb babakocsik és minden más ami irtó drága egy magyar bérből élő embernek. Gondolom ezek a nők a munka szót maximum a tankönyvekből ismerik, nem úgy tűnnek mint akik napi 8-10 órát dolgoznak vagy valaha dolgoztak. Töröm a fejem komolyan, mit dolgozhatnak a férjek hogy relatív fiatalon luxuskörülményeket tudnak biztosítani...? Csak a lakás a prémium konyhákkal bútorokkal és az autó 80 vagy 100 millió Budán. Ennyire jól megy sokaknak vagy az utóbbi években kialakult egy új társadalmi réteg és őket “csodálják” az átlagemberek? Mennyi kell havonta egy ilyen élethez és egy olyan feleséghez akinek csak a kabátja pár száz ezerbe kerül?

2019. jan. 27. 22:52
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
61%

Azért az szép hogy ha ma Magyarországon felmerül valakiben hogy honnan van valakinek ennyi rengeteg pénze és ideje, akkor már ő az utolsó irigy rosszindulatú valaki...

Megfordítva a kérdést xy kitartott fiatal miért nem tud büszkélkedni azzal hogy ő magától mit ért el, miért még rongyával rázza a rongyot a neten és tolja az emberek elé.

Tisztázzuk azt is hogy értsétek meg, nem, nem evidens az hogy valaki sokat dolgozik, sokat tanul és gazdag lesz. Sajnos ez egyáltalán nem egy logikus egyenes arányosság az életben. Rengeteg olyan ismerősöm van,aki jól tanult, nem rest, csak nem volt éppen jókor jó helyen.mont -éteknek a rongyrazoknak a valakije.

Egyéb okos ember nem kerkedik vele. Lehet úgy is instazni hogy ne légyének ezek a pofánkba nyomva. De ők direkt erre verik magukat és tudjak hogy a nézettség garantált hogy legyen mire csorgatni a nyálukat az embereknek.. Nem a cuki gyerekek miatt követik oket.

Azzal maximálisan egyet értek hogy felesleges velük foglalkozni. Csak gerjeszted magadban az indulatokat, hogy más munka nélkül vagy sokkal kevesebb ráfordítással mit ért el ilyen fiatalon. Mi mindketten jól keresünk a férjemmel de ha egész nap, 24 órát dolgoznánk akkor sem lenne ennyi vagyonunk, nem hogy időnk elkölteni, még nyaralgatni.

Egy dologra viszont haragszom. Nem illik kérkedni. Ez Magyarország. Nem jó az átlag színvonal. Ha valaki Dubaiban el és ezeket mutogatja oke de Magyarországon ez szándékos bicskanyitogatas. De ne hagyd magad heccelni 😊☀️💗

2019. jan. 28. 12:32
 32/51 anonim válasza:
44%
Én nem tudom,nem is foglalkoztat a dolog. Soha nem foglalkozom más életével,a sajátomat élem. Tudom ciki, de instám sincs.. 😅 Téged se foglalkoutasson szerintem, boldogabb lennél, hidd el!
2019. jan. 28. 12:42
 33/51 anonim ***** válasza:
52%
Nem állította senki, hogy a kemény munka és a tanulás garantáltan gazdaggá teszi az embert. Csak azt mondom, hogy nem minden instaanyu henyél egész nap hanem van amelyik tényleg nem tétlenkedik. A hátszél persze más kérdés de az nekem is van mivel kaptam egy lakást, nem fogok senkit elítélni ezért. Nyilván senki nem utasítaná el a szüleit akik meg ha tudják azért általában igyekeznek segíteni a gyerekeiket.
2019. jan. 28. 16:40
 34/51 anonim ***** válasza:
41%
És abban mi a rossz, ha az apa tartja el a családot, mellette az anya gyereket nevel, háztartást vezet és diplomát szerez? Nekem is van olyan barátnőm, aki nem dolgozik, pedig a gyerekek már nem kicsik. A férje jól keres, pedig napi 8 órát dolgozik, és a férjnek megfelel így. Gyönyörű 5 szobás házban élnek, sokat utaznak és boldogok. És a barátnőm pár éve örökölt az apjától 2 lakást, tehát nincs teljesen a férjére utalva. Könnyű élete van, de én mégsem tartom őt kevesebbnek, mint a Tesco pénztáros Jucikát, sőt, lehet, hogy jobb ember.
2019. jan. 28. 16:57
 35/51 anonim ***** válasza:
51%
Miert csinaltok ertek versenyt a kerdesbol? Annyi volt csupan a tema h HOGYAN csinaljak, nem tobb.
2019. jan. 28. 17:08
 36/51 A kérdező kommentje:

33# “Egyéb okos ember nem kerkedik vele. Lehet úgy is instazni hogy ne légyének ezek a pofánkba nyomva. De ők direkt erre verik magukat és tudjak hogy a nézettség garantált hogy legyen mire csorgatni a nyálukat az embereknek.. Nem a cuki gyerekek miatt követik oket.”

Igen, okos ember nem kérkedik a helyzetével. De Magyarországon ahol gazdagnak lenni erény és dicsőség, minden másként létezik. A 4 oldalnyi hozzászólás 70% szerint én vagyok az irigy és buta, mert szóvá teszem a kirakat életüket, abban az országban ahol egy tűzoltó 160.000 forintot keres havonta.

A külföldi instagram anyukák oldalain miért nem jön át ez a túlfűtött már-már erőltetett jómód? Az egyik legkeresettebb müncheni német top influencer aki rendszeresen nagy márkákkal dolgozik együtt (az évi keresete 7 számjegyű euróban) soha nem selfiezik a Porsche kormánya mögött tükrös napszemüvegben, mint néhány hazai.

Ez is egy jó példa arra hogy Magyarország mennyire el van maradva a nyugattól. Annak van a legtöbb követője aki a legjobban mutatja a pénzét és a sok szerencsétlen csorgatja a nyálát. Egy igényes fénykép tizedannyi likeot nem kap, mint egy gucci ruhás vagy Porscheban lőtt selfie.

2019. jan. 28. 17:18
 37/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm 37# hogy megértetted a kérdést 😊
2019. jan. 28. 17:21
 38/51 anonim ***** válasza:
37%

"Annak van a legtöbb követője aki a legjobban mutatja a pénzét és a sok szerencsétlen csorgatja a nyálát."

Pontosan ez benne az üzlet. Minél több követője van, annál többet fizetnek neki termékek reklámozásáért. Nem hiába tanult gazdaságtant a leányzó, úgy látszik ért is hozzá. Ha Magyarországon ez kell a népnek, akkor ezt kell alkalmazni. Fogyitablettát sem a dagadtól vesznek, mert nem hiteles.

2019. jan. 28. 17:26
 39/51 A kérdező kommentje:

“Mellesleg Noémi legalább nem a seggét mutogatja a tengerparton 0-24 mint pl @nicolemeloche aki hozzáment (vagy nem) egy gazdag 40eshez és mást sem csinál csak instán mutogatja a valagát a gyerekei mellett. Az sem az én dolgom és irigy sem vagyok a sok nyaralásra de kevésbé szimpatikus mint Noémi aki egy látszólag “átlagos”, igényes családanya aki dolgozik (btw az influencerkedés is munka, ideje elfogadni, mennyi munka lehet abban is hogy amikor szar napod van is valami igényeset produkálj mert szerződésed van stb), amúgy meg a kisebbbik lányával terhesen a másfél éves nagyobbik mellett tanult és diplomázott.”

Kérlek ne folytasd😳 Ha szerinted az infleuncerkedés komoly munka akkor soha nem dolgoztál beosztottként, főnökséggel fizetésért.

A terhes volt de közben nevelte a lányát de azért közben diplomázott és mindig makulátlan a külseje és és és.. A valóságban azt jelenti hogy hetente 2x jön a takarítónő és az online bevásárlás, fodrászhoz jár és étteremben esznek gyakran és az egyetemen a dékán apu vagy nagypapa évfolyamtársa volt. Igy garantált a biztos vizsga. Soha nem idegeskedik azon hogy kijönnek -e a hónapban apu fizetéséből.

2019. jan. 28. 17:31
 40/51 A kérdező kommentje:
* kijönnek -e a férje fizetéséből
2019. jan. 28. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!