Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az instagramon sokak által...

Az instagramon sokak által kedvelt magyar sztáranyukák mennyi pénzből élnek havonta?

Figyelt kérdés
Az instagramon több magyar fiatal 20-30 év körüli anyuka nyitott oldalába belefutottam és teljesen elképedtem. Szuper, csilivili, tökéletesen berendezett lakásokban /házakban élnek Budapesten sőt inkább a budai oldalon. Prémium autókkal közlekednek, százezres ruhadarabokat viselnek, rendszeres utazások, legprémiumabb babakocsik és minden más ami irtó drága egy magyar bérből élő embernek. Gondolom ezek a nők a munka szót maximum a tankönyvekből ismerik, nem úgy tűnnek mint akik napi 8-10 órát dolgoznak vagy valaha dolgoztak. Töröm a fejem komolyan, mit dolgozhatnak a férjek hogy relatív fiatalon luxuskörülményeket tudnak biztosítani...? Csak a lakás a prémium konyhákkal bútorokkal és az autó 80 vagy 100 millió Budán. Ennyire jól megy sokaknak vagy az utóbbi években kialakult egy új társadalmi réteg és őket “csodálják” az átlagemberek? Mennyi kell havonta egy ilyen élethez és egy olyan feleséghez akinek csak a kabátja pár száz ezerbe kerül?

2019. jan. 27. 22:52
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

“Annak van a legtöbb követője aki a legjobban mutatja a pénzét és a sok szerencsétlen csorgatja a nyálát."

Pontosan ez benne az üzlet. Minél több követője van, annál többet fizetnek neki termékek reklámozásáért. Nem hiába tanult gazdaságtant a leányzó, úgy látszik ért is hozzá. Ha Magyarországon ez kell a népnek, akkor ezt kell alkalmazni. Fogyitablettát sem a dagadtól vesznek, mert nem hiteles.”

Értem én a gazdaságtant. Az a szomorú hogy annak van a legtöbb követője aki a leggyakrabban rázza a Guccis szatyrot a friss szerzeményeivel, hogy erre van igénye a többségnek miközben maguknak soha nem vásároltak semmit a Gucciból.

Nem is véletlen hogy az eljárt Gucci cipőt is árulják a neten, mert van kereslet rá a márkanév miatt(használt cipőt venni egészségügyileg is kérdéses).

2019. jan. 28. 17:37
 42/51 anonim ***** válasza:
31%

"Ha szerinted az infleuncerkedés komoly munka akkor soha nem dolgoztál beosztottként, főnökséggel fizetésért."

A férjem webfejlesztőként dolgozik egy amerikai influencernek, aki abból lett milliomos, hogy cikkeket ír arról, hogyan legyél sikeres, illetve mások cikkeit publikálja az oldalán.

Ha ez olyan könnyű, akkor te miért nem ezt csinálod? Miért dolgozol éhbérért? Neked is lehetne villád Beverly Hills-ben.

Csinálj egy sikeres Instangram oldalt, szerezz többszázezer követőt, és akkor majd neked is nagy cégek fizetnek havi százezreket, hogy fotózkodj a termékeikkel. Meg is fejtettük a kérdésedet. Nincs ebben semmi illegális, erkölcstelen. A reklámért mindig is jól fizettek.

2019. jan. 28. 18:08
 43/51 anonim ***** válasza:
40%

Egyrészt nem tudom miért nyilatkozol valakiről úgy mintha ismernéd, talán az említett hölgy szomszédja vagy? Kémkedsz? Ne haragudj de ijesztő vagy hogy ennyi mindent tudni vélsz egy általad ismeretlen emberről minthogy hányszor megy hozzájuk a takinéni meg a Tesco bevásárlás. Hozzám hányszor jön azt tudod? Vagy azt, hogy az édesapám kinek a gyerekkori cimborája? Az meg a másik, hogy és akkor mivan ha jön a takarító, ha rendeli az ételt? A bevásárlást? Hogy nem küszködnek hónap végén? Neked ez miért fáj ennyire? Elképesztő komolyan mondom... Az meg hogy az ember a Gucci outfitet lájkolja de mégis mit lájkoljon? A retkes lakást? A foltos szakadt macinacit? A Suzukit? A hónapok óta elhanyagolt haját? Ne haragudj, szerintem nincs ember akinek ilyenek láttán felébred a szépérzéke. Az igényes tartalom lájkolása mióta gond? Téged zavar a Gucci felirat? Miért? Irigy vagy? Én nem tudom, ki hogy van vele de én elégedett vagyok magammal, az életemmel, az anyagi körülményeinkkel, büszke vagyok a családomra és semmilyen rossz érzés vagy irigység nincs bennem ha meglátom pl Noémi Bugaboo kocsiját vagy az Ugg csizmáját. Én az igényes tartalmat szeretem nézni és nem nyálat csorgatni meg bosszankodni járok instára. Simán el tudom képzelni hogy te vagy az anonim beszólogató a kommentszekcióban. :D

Annyit tudok neked javasolni, hogy miután láthatóan nem vagy oké magaddal, hogy ez ennyire zavar, ne használd az instagramot és máris kevésbé fog zavarni egy Gucci outfit mivel nem fogod látni. :)

2019. jan. 28. 18:19
 44/51 anonim ***** válasza:
38%
Ha ennyire easypeasy szerinted az influencerkedés, miért nem lettél az? Jaaa, mert a ragyás anyukára, aki kinyúlt melegítőben, meg zsíros hajjal szenved a kupis lakásban, arra senki nem kíváncsi... Ezért ne az instaanyukákat okold.
2019. jan. 28. 18:52
 45/51 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy csak az átlagról írtam: a hatalmas eredmények mögött mi is a valóság.

Nem szoktam kommentelni, nem érdekelnek ezek a nők és a posztok. Az a szomorú, hogy az emberek többsége éppen hogy megél a fizetéséből miközben ezek a nők hirdetik a jólétüket amiért alug ha tettek. És van erre kereslet. Abban az országban ahol egy orvos (érted ORVOS aki 6+4 évig tanul és képzi magát ) 300.000 alatt keres havonta ezek a családok milliós életszínvonalon élnek. Vajon miből ez a kérdésem. Ha egy orvos 1.200.000 forintot keresne nem merülne fel az adott kérdés.

Nekem is van Ugg csizmám, Omega órám, Dior napszemüvegem és sok minden más, csak nem pakolom fel a cuccaim a közösségi médiára mondván huuuhh nézetek milyen dolgaim vannak.

2019. jan. 28. 18:55
 46/51 anonim ***** válasza:
22%
De Kérdező, változik a világ, fogadd el. Apukám pl. jogász, éveket (vagy inkább évtizedeket) dolgozott azért, hogy ma ott tartson/tartsunk, ahol. Erre itt van a párom, egy sima BSc-je van, mégis többet keres már most, 27 évesen, mint az apám. Igen, belegondolva, nagyon igazságtalan az élet. De valahol pedig igenis jobbak ők, mint te, mert kihasználják ezt, megtalálják, hogy kit mi érdekel. Mert látod, az emberek érdeklődnek irántuk, ha 60-100 ezer ember követi a mindennapjaikat.
2019. jan. 28. 19:01
 47/51 A kérdező kommentje:
Tudod mi zavar engem hogy egy kezdő orvos nem tud megvenni egy Moncler kabátot a fizetéséből, az aki keményen megdolgozott a diplomájáért, mig ezek a szellemi toprongyok (mert aki attól boldog hogy likeokat gyűjt és hirdeti a gazdagságát az szellemi toprongy) kivételes körülmények között élnek.
2019. jan. 28. 19:03
 48/51 anonim ***** válasza:
38%
Csak kibújt a szög a zsákból...
2019. jan. 28. 19:05
 49/51 anonim válasza:
61%

Kérdező, az azért elég nagy bunkóság és általánosítás hogy a létező összes influencert szellemi toprongynak titulálod. És ezt mind csak azért mert van egy csatornája, esetleg instára pakol ki képeket. Most őszintén manapság már ki nem? Ha nem instára, akkor fb-ra. Nyaranként tele vannak a nyarlásokról készült képekkel az egész oldal. Az nem bántja a szemed, mert azokat csak a szomszéd Juliska tette fel, de ha XY "híres" vlogger teszi akkor már mit képzel magáról, és szellemi toprongy? Azért neked is van egy stílusod hallod.

Úgy alkoss véleményt egy emberről ha már ismered, én azt mondom. És akármennyire tetszik vagy nem tetszik, azért sikeres jól kereső vlogger sem lehet bárkiből, mert akkor te is utána csinálhatnád vagy én. De nem tesszük, szóval ismerjük már el amit más "alkotott" még akkor is, ha tőled ez mondjuk teljesen távol áll.

2019. jan. 28. 19:21
 50/51 anonim ***** válasza:
36%

"Nem szoktam kommentelni, nem érdekelnek ezek a nők és a posztok."

Pedig pont ezt csinálod: kommentelsz és szenvedsz itt ezeknek a nőknek a posztjai miatt kerek egy napja. Ha nem érdekelnének nem nézegetnéd őket, nem bosszankodnál annyira hogy ide is felteszel egy kérdést amiben oknyomozol és ismeretleneket minősítesz, vádolsz, ráadásul egy teljes napig időt nem sajnálva véded a korlátolt álláspontodat. :)

2019. jan. 28. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!