Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Shawn Mendes egy...

Szerintetek Shawn Mendes egy ecset fejű b*zi?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam azt mondta, pedig szerintem nem is az :(

2018. jún. 8. 10:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

Mi undorító dolgot mondtam róla? :D Részletezd már legyél szíves. Ki mondta hogy meg szeretnélek titeket változtatni? Nem a személyét szeretem mivel nem ismerem, már nem él és emiatt meg soha nem ismerhetném. Egy énekesnek a hangját szeretem.

A hangjuk ugyan az.

Hány éves vagy?

10?

Tanulj meg érvelni és mondatot értelmezni.

Én 1 szóval nem mondtam hogy ne szeressék, én azt mondtam hogy ő ugyan olyan mint bármelyik poppos a földön. Ismerek olyan női énekeseket akiknek még a hangja is erőteljesebb, és megennék őt reggelire. Ennek a gyereknek is akkora erő van a hangjába mint bármelyik popposnak, vagyis mint egy átlagos tengerimalacnak.

2018. aug. 20. 21:44
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ezeket a mai tucat, tehetségtelen, alá való, undorító férgeket inkább hagyjuk, ez is remekül mutatja hogy ma már nincs igény a tehetségre."

Igazad van ez nem undorító dolog. Hogy így beszélsz róla. Nem nem 10 éves vagyok.

Shawnt azért szeretik mert érzelemmel csinál mindent. Hihetetlen energiával. És tudod mi a legjobb benne?

Nem szállt el magától! Két lábbal a földön jár és mindig próbálja a tőle telhető legjobbat nyújani. 20 éves de már olyan sikerei vannak amit nem minden énekes fog elérni. Ha egy interjúba belenéznél rájönnél milyen is valójában. Hogy ősszinte legyek már elegem van abból, hogy nem hagyod abba ezt az egészet! Kaptál választ, nem is egyet de te utána még bizonygattad Shawn egy tehetségtelen, alá való, undorító féreg. Mellesleg ha már itt tartunk te hány éves is vagy? Vagy tudod mit nem is érdekel. Fogadd el, hogy nem mindenki van azon a véleményen mint te és nem kell támadni azokat akik ellentmondanak neked. Ez gyerekes.

És én most itt le is zártam. Hagyd békén Shawnt és a rajóngóit is!

2018. aug. 21. 02:44
 43/46 anonim ***** válasza:
42%

Ezzel leginkább a magyar + külföldiekre utaltam.

PL: Ak 26, lil g vagy ki a fene, Nicki Minaj, Miley Cyrus, hiszen ezek népszerűek, akkor ezek szerint ők is minőségiek?

El kell különíteni az énekest és a személyt, attól hogy Megan Fox jó nő még nem lesz jó színész. Vegyük például Vikidál Gyulát, remek énekes, de az elítélendő amit ő tett. Mikor írtam hogy tehetségtelen?

Azt írtam le hogy ugyan olyan tucat mint bárki más. Még mindig nem kaptam érvet a hangja mellett, mi benne a különleges?

Mi rosszat mondtam a rajongóiról, és miért hagyjam békén?

Szabadon kinyilvánítom a véleményem, kérdeztem és választ nem kaptam.

Egyébként én mikor támadtam le másokat? Arra az egyszerű kérdésre sem kaptam választ hogy "mi benne a különleges", a hangja olyan mint bármelyik popposnak.

Erre nevetséges módon csak azt hangoztatja mindenki hogy milyen a személyisége.

A szövegeit meg se említem, 1-2-be beleolvastam, és hát... tipikus poppos.

2018. aug. 22. 08:48
 44/46 anonim ***** válasza:
86%

Tudom hogy már nem aktuális de most olvasgattam a válaszokat és elég elszomorító. Én tiszteletben tartom mások véleményét nincs is azzal probléma ha valaki nem szereti Shaw-nt. Én már vagy 3 éve hallgatom a számait. Mikor először hallottam az egyik számát nem tudtam hogy ki ez hogy hogy néz ki engem pont a dal szövege fogott meg és a hangja. Szerintem nagyon különleges hangja van. 1000 közül felismerném. Mély mégis selymes hangja van és nagyon jól bánik vele. A szövegei csodálatosak. De igen elismerem van pár sablonos szöveg viszont teljesen más zenei stílusa van mint a többi mai tinisztárnak.(hallgasd meg a dalait és ne csak a jelenleg nagyon felkapottakat.) viszont vannak nagyon mély jelentésű dalai is. Például az in my blood. Ez a dal nem egy szerelmes nyafogásrol szól mint aminek sokan hiszik. Sajnos van egy betegsége es ez a dal erről szól.

Akkor a külsejérol is egy kicsit. Szeintem egyáltalán nincsen az a megszokott “rossz fiú vagyok” stílusa hanem egy teljesen más dolgot képvisel. Az viszont tény hogy úgy néz ki ami a mai lányoknak bejön de könyörgöm. Te mondjuk nem a mostani stílust hordod?

A személyisége az valami fantasztikus. Legalábbis amit látunk belőle az csodálatos. Iszkynat kedves egy ember és egy rossz szava nincsen. Nem a híresség miatt kezdett énekelni és ez mai napig is látszik. Nincs elszallva magától. Én voltam koncerten. Egy percel kezdés előtt a színpadon volt és időben is fejezte be. Látszik hogy szereti és tiszteli a rajongóit.

Azok akik csak a külsője miatt szereti az valóban fake fan.

2018. okt. 16. 11:12
 45/46 anonim válasza:

Na sziasztok! Eltelt már azóta hároooom év.

Szóval mi is változott? Shawnak még több rajongója lett

Nem, nem tipikus szépfiú, nem sűrűn látok ilyen helyes énekest, soroljam miért szeretem? Hát jó!

Nagyon kedves, szereti a rajongóit, mindig a tőle telhetőt próbálja teljesíteni

Bevallom, közrejátszik az iránta érzett szeretetemben, hogy borzasztóan helyes

A hangját jónak ítélem, kérdezed mi benne a különleges, nem tudok válaszolni, de mondj egy énekest, akinek meg tudod mondani mi a különleges a hangjában!

Szeretem a zenéit, nekem pl. Pont az ilyen roses vagy fallin' all in you fajtájú számai tetszenek

És egyáltalán nem ecsetfejű, akkor sem volt az amikor ezt a kérdést kiírták :)

Én persze értem hogy van akinek nem jön be, el lehet mondani a véleményed kúltúráltan, ezt üzenem mindenkinek!

2021. okt. 24. 12:13
 46/46 anonim válasza:
Arról pedig nem tehet hogy tipikus szépfiú
2021. okt. 24. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!