Szerintetek Shawn Mendes egy ecset fejű b*zi?
Ezt a 18:38 as kedves embernek aki nem tudja értelmezni a szavakat.Összefüggő mondatokat pedig főleg nem:)).Az a lány aki írta hogy van egy hege meg hogy kissé kancsal nem arra célzott hogy Shawn ettől különleges hanem arra hogy nem egy tipik szépfiú akit kb futószalagon gyártanak egyes modellügynökségek.Shawn egyébként messze áll az "ecsetfejű" kifejezéstől(valószínüleg az osztálytársad nincs tisztában mit jelent ez a szó).Ami pedig azt illeti hogy Shawn egy tipikus tinisztár akkor a mostani 2018-as felállás szerint igaz LETT.Egy éve fele ennyien sem volt tömeg dolog az ha Shawnt szereti valakit.Shawnért csak az rajongott 1-2 évvel ezelőtt akinek tényleg az ő zenei stílusa bejött(ÉS ITT MOST NEM A TREAT YOU BETTER-HEZ HASONLÓ SZÁMAIRA GONDOLOK,amik annyira népszerűek lettek,hanem pl:a roses,vagy a dont be a fool félékre.)Köszönöm ha valakinek volt türelme ezt végigolvasni,de úgy éreztem ehhez muszáj hozzászólnom.
13/L
Gondolom 18:36-ot akartál írni, de sebaj. Majdnem sikerült.
Drága kis tizenhárom éves észosztóm, elég vicces, hogy nagy hangon felszólalsz itt, hogy "aki nem tudja értelmezni a szavakat.Összefüggő mondatokat pedig főleg nem", közben te magad vagy, akire ez vonatkozik.
Te:
"nem arra célzott hogy Shawn ettől különleges"
Igen, tudom, hogy nem feltétlenül arra célzott (egyébként "sablonsrácot" írt, amit többféleképpen lehet értelmezni) és ezt a reakcióm is magába foglalta.
Leírom még egyszer, hogy lássad:
"attól még lehet valaki sablonkinézetű"
"SABLONKINÉZETŰ". "KINÉZETŰ".
Pont arra céloztam, hogy egy heggel az arcán is lehet tipik szépfiú.
Mostmár érted? Remélem.
Egyébként az, hogy ki ecsetfejű, és ki nem, vagy ki tipikus tinisztár, és ki nem, csak viszonyítás kérdése.
Hát figyi..
Gondolom fiú mondta és féltékeny hogy ő nem néz ki olyan jól mint Shawn...
Azért a durcogó tinilányoknak lenne pár megjegyzésem:
Shawn a sebhelye ellenére is tipikus szépfiú. Pont. Jó, hogy nem azt kezditek el mondani, hogy az már nem tipikus szépfiú, akinek épp van az arcán egy pörsenés. Teljesen megfelel a mostani ideálnak. Valszeg hasonló személyiségű, kedves fiú van az osztályotokban is egy csomó, csak azok nem ennyire szépfiúk, ezért nem olvadoztok utánuk.
Az, meg hogy mennyire CSODÁS személyiségű... személyesen ismered? NEM. Attól, hogy ,egnéztél vele 10 interjút meg 2 instavideót, nem tudhatod. Hány olyan ember volt már a világtörténelem során, aki a lehető legjobb képét mutatta a külvilágnak, aztán szép sorra kiderült, hogy hát csak éppen veri a feleségét, dalokat lop, szektás stb. Nem azt mondom, hogy Shawn ilyen, de ezzel védekezni, hogy milyen csodálatos személyiség úgy, hogy csak azt látjátok belőle, amit ő meg a menedzsmentje akar, hogy lássatok... enyhén szólva megröhögtető. De ezt a korotok számlájára írom és a naivitásotokra, majd' kinövitek.
17:33-as válaszolónak. Egyébként én a 7-es válaszoló vagyok, nem emlékszem, hogy a személyiségéről írtam volna-e, de nem baj.
Hát tegyük föl tényleg megjátsza magát. Bunkó mindenkivel, talán később a gyerekét is verni fogja, stb. Akkor ez azt jelenti, hogy nagyon tehetséges színész lehet.
Ha ez igaz, akkor el kéne ismerni színészi tehetségét, akkor is ha sokan azt állítják, hogy nem tud énekelni.
Egyébként van több 1000 videó, amit fanok vettek föl és azt nem vágják meg, nem tudja Shawn betanulni a szövegét, stb. Nem hinném, hogy ilyen tökéletesen fel tudna venni egy másik személyiséget, persze ki tudja.
Röviden ha tényleg nem az igazi énjét mutatná, akkor sajnálom, hogy nem játszik filmekben, mert csodálatos színész lehetne. Az Oscar-díjas színészek, színésznők jelenetét is fel kell venni többször, de Shawnnak elsőre sikerül kint az utcán a “szerepét” eljátszania, miután random megállítják az emberek egy kis beszélgetésért és fotóért.
Kedvesnek lenni nem egy szerep, semmit nem kell eljátszania, csak meg kell állnia, hogy bunkó legyen. HA az. De senki nem mondta, hogy az, csak annyit mondott a #24-es, hogy nem ismered, nem tudhatod, hogy pontosan milyen. Vicces, amikor egy-egy sztárt kábé szentnek állítanak be, közben csak annyit látnak belőle, amennyi a jéghegy csúcsa.
Én is oda meg vissza vagyok néhány zenészért, de nem vagyok totál elfogult, és nem építek fel magamban egy egész álomvilágot, ahol minden kedvencem egy tökéletes angyal. Ők is csak emberek. Nem az én dolgom, hogy ítélkezzem fölöttük, nem az én dolgom, hogy eldöntsem, milyen emberek/milyen emberek voltak, mert nem vagyok/voltam az ismerősük.
Még azzal kapcsolatban is objektív vagyok, amit abszolút az én dolgom megítélni: amit a közönségnek szántak, a munkájuk. Simán rámondom egy kedvencem ballépésére, hogy há ez sz*r, ha tényleg az. Sőt, van olyan kedvencem, akit nem is értékelek kifejezetten nagyra, vagy elismerem, hogy nem volt egy nagy szám. Csak azért, mert a kedvencem, még nem kell vaknak lennem.
Igazából most teljesen lényegtelen, hogy milyen a személyisége, vagy a kinézete.
Senki sem mondta azt, hogy ő a tökéletesség, csak azt mondjuk, vagy legalábbis mondom én, hogy sztár létére példaértékű viselkedése. Teljesen botránymentes (nem úgy mint Bieber, akit letartóztattak 19 évesen...szerintetek neki nem szóltak, hogy változzon?) Hálás rajongóiért, és nem nézi le őket (látszik rajta mennyire szereti őket, nem, nem játsza meg). Ott segít, ahol csak tud. Szerintem ennyi elég is sztárlétére. Egyébként a “bámulatos” és a “tökéletes” személyiség között van kis különbség. (Érzem, hogy belém fognak kötni, mondani fogjátok, hogy ez csakis a menedzsment műve, de semmi baj) Egyébként én is fel tudnék sorolni egy csomó dolgot, amit nem szeretek Shawnban, akár hiszitek, akár nem.
Szerintem meg az a vicces, hogy kinézete alapján döntik el az emberek, hogy milyen sorsa lesz egy adott hírességnek, vagy hogy milyen a tehetsége van. Most komolyan azt gondoljátok, hogy attól mert egy szépfiú nem lehet jó énekes? Vagy attól mert 2016-ban még nyálas, tömeg popszámokat írt, az összes zenéje ugyanolyan lesz és sosem fog stílust váltani?( ha belehallgatsz a 2.lemezébe és a 3.-ba, akkor érezni fogod a különbséget) Vagy azt hiszitek, hogy a rajongói csakis a kinézete miatt szeretik? Van ilyen, természetesen, de nem az összes fan olyan. Nehéz elhinni, de valakinek csak a zenéje tetszik. De érvelhetek egész életemben, úgyis belém fogtok kötni.
Szerintem várjunk kb. 10 évet míg az összes rajongója felnő és Shawn is változik. Most akármit mondunk mindannyian, egyik “csapat” sem fog teljesen egyetérteni a másikkal.
*sorolni , *Shawn
És attól mert jól néz ki, tioikus kedvenc, a külsejével,tpipkus szépfiú ha akarjuk így mondani. Igenis jó hangja van, és tiszteletreméltó az amit eddig elért ilyen fiatalon.
Ez meg Shawn Mendes meg kicsoda?
Valami énekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!