Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Shawn Mendes egy...

Szerintetek Shawn Mendes egy ecset fejű b*zi?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam azt mondta, pedig szerintem nem is az :(

2018. jún. 8. 10:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, nos utána jártam hogy kicsoda.

Egy tipikus poppos énekes, az ilyen fajtából annyi van mint égen a csillag, nincsen benne semmi különleges, nem énekel semmi komolyat, nem tud semmi olyat melyet a többiek ne tudnának. Olyan mint bármelyik poppos, egy egyszerű termék a sorban akit majd nyugodt szívvel dobnak félre ha már a kutyának se kell majd.

A pop műfaj az utóbbi jó pár évtizedbe mindig is csak a külsőről szól, legyél szép fiú, legyél k*rv*s, tedd ki a popsid, s tegyél be szilikon mellet.

Mondana nekem bárki is egy átlagos vagy csúnya külsejű pop énekest?

A szövegeit nem ismerem ennek a gyereknek, de teljesen biztos vagyok benne hogy tipikus kis lányoknak való közhelyeket pufogtat.

2018. aug. 19. 00:58
 32/46 anonim ***** válasza:
Érdekes módon járhattál utána. Meghallgattad az egyik számát az 50 valahányból (,ami fogadjunk, hogy a 3 éves Stitches, vagy a 2 éves Treat You Better volt) és úgy döntötted el milyen énekes, igaz?
2018. aug. 19. 10:33
 33/46 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem Ed Sheeran az egy átlagos kinézetű popénekes. És nagyon sokan szeretik, elismerik
2018. aug. 19. 10:47
 34/46 anonim ***** válasza:

Most tényleg a külseje alapján írjátok le?

Haló emberek ő egy elismert énekes! Jól néz ki és? Meghallgatta egyátalán valamelyiköttök (aki nyálas, szalagon gyártott, popposnak nevezte) a mostani dalait? Nem? Milyen kár. Hiszen bánulatos a személyisége, a dalai fantasztikusak. Moért kell belekötni olyanokba akik szeretik őt és a munkásságát is egyaaránt? Attól mert te nem szereted más igen. Mi is leirhatjuk a kedvenc énekesed, sztárod, bandád a külseje alapján. A zenei ízlése mindenkinek más és ezt el kell fogadni. Én mem szeretem az 1D mégem írok rosszindulatú dolgokat róla.

2018. aug. 19. 20:07
 35/46 anonim ***** válasza:

A 30-as vagyok, és attól hogy elismert még nem lesz jó énekes.

Én ismerek olyan magyar rock énekest akinek első osztályú a hangja, de hát nem néz ki túl jól, de még is imádom/imádják, mivel fantasztikus énekes, viszont őt a külseje végett nem lehet eladni a kis lányoknak.

Róla lenne szó:

https://www.youtube.com/watch?v=IFk8f0vqTgM

És így néz ki:

[link]

Én igen bele hallgattam az egyik új dalába, és totál sablon. Nem ismered, szóval személyiségéről konkrétan semmit se tudsz.

De még mindig nem érvelt senki se hogy mitől lenne kiemelkedő énekes, eldobok egy követ a lányos poppos énekesek közé és 100% hogy valami hasonló hangú alakot találok el.

2018. aug. 19. 22:16
 36/46 anonim ***** válasza:
És fáj neked, hogy ennyien szeretik? Ha elismert akkor bizonyára a hangja is jó. Ha sablon akkor sablon. Más elismertek se írnak valami hű de jó dalokat mégis szeretik őket. Miért kell egyfolytában balhét generálni? Egy csomoan úy nének ki mint aseéété, drogosak, a drogól irnak dalt, hogy beszívni milyen jó és mégis több ezren szeretik őket.(ezt nem arra értem akit küldtél) Inkább rajongok Shawnért mint egy olyanért. Nem, nem ismerem személyessen, viszont rengeteg interjút láttam (lehet mondani hogy csak megjátsza magát de akkor nagyon jó színész) Mellesleg te ismered személyesen a kedvenced? Beszélgettél már vele? Te sem tudthatod, hogy milyen igazából ha így vesszük.
2018. aug. 19. 22:37
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

De attól még semmiből se különbözik mint bármelyik pop énekes a műfajban.

Ezeket a mai tucat, tehetségtelen, alá való, undorító férgeket inkább hagyjuk, ez is remekül mutatja hogy ma már nincs igény a tehetségre.

Mit nem értesz rajta?

Legyen az általam mutatott énekesnek bármennyire jó hangja, azzal a külsővel egyszerűen eladhatatlan a kis lányoknak. Hiszen nem is egy magyar celebkét leénekelni könnyedén a színpadról.

Justin Bieber is megjátszotta magát a "filmjeiben", és az interjúkon is, hiszen állandóan mint minden poppos arról pofázik hogy fontosak számára a rajongók, közbe pedig kis millió balhéja volt.

Az én két kedvenc énekesem már nincs az élők soraiban.

Én mikor mondtam hogy ismerem a kedvenc énekeseimet?

2018. aug. 19. 23:10
 38/46 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mit mondasz, nem fog változtatni semmit sem. Hívhatod tehetségtelennek, tömegnek, de ha az ő zenéjét szeretjük, akkor miért ne hallgassuk?

Hívhatsz minket pár naív tinédzsernek, akik Shawnt csak azért szeretik, mert szép a mosolya, nem fog számítani. Ugyanúgy az ő albumait fogjuk hallgatni suliba menet, szabadidőnkben, elalvás előtt.

Ahogy már 1 hónapja írtam, várjunk pár évet míg mindenki változik és akkor meglátjuk mi a helyzet. Meghallgattál tőle 1, ismétlem 1 számot, megértem, hogy nem hiszel nekünk.

2018. aug. 20. 03:51
 39/46 anonim ***** válasza:

Az pedig ahogy beszélsz a kedvencünkről egyszerűen undorító. Mi is mondhatnánk ilyen dolgokat de nem tesszük. Az előttem írónak igaza van. Nem tudsz minket megváltoztatni, szeretjük őt, neked pedig ez nem tetszik. Azt írtad nem ismerem őt, nem tudhatom milyen a személyisége, ezért írtam, hogy te sem ismered a kedvenced mégis szereted. Mint említettem Shawn nem egy Justin Biber! Nincsenek balhéjai, utálja a drogokat, kedves és szereti a nézőit.

Te mit nem értesz?

Miattad nem fogom letörölni Shawn számait a telefonomról, nem fogom feladni miszerint egyszer találkozhassak vele. Én szeretem, őt és a zenéjét is. És ismét megkérdezem. Fáj, hogy ennyien szeretik?

2018. aug. 20. 18:35
 40/46 anonim ***** válasza:

Igaz, tök mindegy hogy mit mondok akkor se fogjátok elmondani hogy az ő hangja mitől olyan különleges. Nem mondtam hogy ne hallgassák, de attól még ugyan olyan mint bármelyik poppos.

Ugyan olyan futószalagon gyártott mint Bieber vagy bármelyik poppos, semmiben se különböznek.

2018. aug. 20. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!