Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bill Kaulitznak 15 éves...

Bill Kaulitznak 15 éves MAGYAR barátnője van 2010-ben?! Titkolózás a nyilvánosság elől, álca a VILÁG ELŐL?!

Figyelt kérdés

Hatalmas durranás! Megerősített forrásból értesültünk, hogy Bill Kaulitz (20) mégis társra talált 6 év egyedüllét után! Egy 15 éves MAGYAR nemzetiségű fekete hajú, NEM FAN, érdekes kinézetű lányban találta meg a boldogságot! A fura kinézet annyit takar, hogy megdöbbentő a hasonlóság Bill Kaulitz (20) és "A lány"(15) között! Első ránézésre bárki összekeverné őket! Hatalmas botrány! A hírforrások elbújnak a nyilvánosság elől, PÉNZT KÖVETELNEK a kép közléséért! Nem kívánják maguk felvállalni! Botrány van készülőben a hírközlés miatt? Vajon A Lány és Bill mit szólnak mindehez?

Tudtuk nélkül kering a hír a Világhálón! Emberek/fiúk/lányok/rajongók MILLIÓI olvassák a cikket! Lehullott a lepel a nagy titkukról? Vajon mit tesznek most? Kénytelenek lesznek maguk felvállalni ha igazán szeretik egymást? A fanok őrjöngnek, több millió rajongó lány szíve törik majd össze, s talán a Tokio Hotel elveszti majd gigantikus rajongótábora akár 60%-át!

Éppen ezért tart már lassan egy éve a titkolózás a fiatalok háza táján! Értesüléseink szerint a tavalyi év telén ismerkedtek meg. Azóta tart "kapcsolatuk"! Elég jól el sikerült titkolni a fiatal énekes szerelmi románcát a nyilvánosság elől EDDIG! Hírforrásaink nem hajlandók több információt tudtunkra adni, csupán az érdeklődő tábor fokozottságára! Ha Újabb információ kerül birtokunkba talán többet is megtudunk a titokzatos lányról...

2010. jún. 10. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:

pearlie, te egy nagy hülye wagy......-.-" ez a buz.i tuti nem jönne össze 1 magyar lánnyal...-.-" basszus nézéél már körbe, ott kú.rja a tesóját!

Te idió.ta..Hány éwes wagy basszus??_

utóljára a 4éwes hugom mondott ilyeneket..Nem is így kezdődik egy kapcsolat..

IIstenem, ha ezt látná Bill...XD

2010. dec. 31. 19:03
 52/62 anonim ***** válasza:
2011. jan. 4. 20:51
 53/62 anonim ***** válasza:
Naná:D Egyébként is, miért járna a hasonmásával, mikor mondta, hogy nem tetszik neki, mikor valaki úgy öltözködik, mint ő-.-
2011. jún. 16. 10:37
 54/62 anonim válasza:

gyerekek ez szán@lom de tényleg...elég alacsony lehet itt az átlag életkor...Tök mind1 h van e csaja vagy nem. mondjuk minden héten másik csajjal hozzák hírbe...nektek meg miért nem tök mind1 hogy csak 15 perc hírnév kell a csajnak csak vagy tényleg vele jár?! Amíg Bill jól érzi magát és fut a Th szekere addig kit érdekel ki mit terjeszt? Őket sem érdeklik a hülye pletykák akkor ti miért vagytok így kiakadva?Úgy csináltok mintha a pasitokat akarná lenyúlni egy másik csaj de HAHÓ!!! nem a pasitok! Am eléggé photoshop gyanús az a csókos kép ami neten kering d nem török pálcáét senki feje felett.Am jó lesz ha megszokjátok mert nem fog egyik banda tag sem élete végéig egyedül lenni hogy az őrült csaj rajongóiknak szívességet tegyenek...Azok is full szán@lmasak akik fenyegetik azokat a csajokat akik kapcsolatba kerültek velük mint pl az a csaj pár éve aki egy bulin smárolt Tommal meg let@pizta őt Tom és kikerültek a képek netre és hetekig nem mert kimenni az utcára úgy megfenyegették..ezmiez?????

Itt a fő probléma az h a sok i..ótának kéne belevésni az agyába h ahelyett h csorgatják a nyálukat egy olyan híres ember után akit szinte lehetetlen elérni inkább nyissák ki a szemüket és a közelükben keressenek pasit maguknak..Szép dolog az álmodozás de ne felejtsünk el élni is közben (Nameg élni hagyni a fiúkat)!!!és a legfontosabb dolgot ne felejtsük el: ŐK IS ugyan olyan EMBEREK mint mi!!! Azon gondolkozom h a 40 fős turné stábból miért nem féltékeny egyik női alkalmazottra se senki? nem mindenki 30-on felüli vagy pasi...Anno abból is mekkora hiszti volt amikor a Blog27-es csajok voltak az elő zenekaruk és minden h.lye pics@ ki akarta kaparni a kiscsajok szemét XD

nah ez itt a fő probléma...

Legyen bnője felőlem magyar is lehet vagy olasz vagy német tök mind1..csak nekik legyen jó.D sztem nekik sem jó h a rajongók minden sz@rtól vérszemet kapnak..Am nemtom ki mondta h a magyar rajongók között van a legtöbb szán@lmas sztem ez a probléma globális..máshol is vannak ilyenek zsákszámra :D

2011. jún. 25. 10:54
 55/62 anonim ***** válasza:

Osztom az utolsó válaszát :D

Tök szánalmas dolgok ezek :S

Amúgy meg tökmindegy mindegy,Billt mindenkivel összeboronálják....

2011. jún. 25. 22:15
 56/62 anonim ***** válasza:
mondom,én járok most bill kaulitzal,ti se**fejek
2011. aug. 8. 18:48
 57/62 anonim ***** válasza:

Azt erősen kétlem, Pearlie, mert Bill az életben nem járna olyannal, akinek az agyi szintje a 0 körül mozog, mint például a tiéd.

Bill azért elég okos, és egyáltalán nem egy bunkó paraszt, szóval nem sok közös témátok lenne.

2011. aug. 8. 22:19
 58/62 anonim ***** válasza:

Hát csak nézek, hogy mennyi ömmm... "Érdekes" válasz érkezett.

Ez a hír, meg amiket ide irkáltak szerintem 99%, hogy kamu.

Gondoljunk már bele logikusan... A neten elég sok fake-Bill van. Pl. ott a twitter. Azon is van vagy 100 vagy több darab accountja szegényemnek, amiről nem is tud:D Interjúkban igen sokszor elmondta, hogy nincs se twitterje, se facebookja, az emberek mégis beveszik, pl. nézzétek meg ezt:

[link]

haha, még képet is szerkesztett, és bejött neki, 4400-an elhitték, hogy ő Bill.

Szóval ha valaki, pl. ez a magyar lány interneten tartja vele a kapcsolatot, akkor bele kéne gondolni, hogy valaki szórakozik csak vele, már ha egyáltalán nem kitaláció az egész. Hihetetlen mikre képesek az emberek... Mikor volt ez az Pinky-dolog. Hát... Az a lány a saját barátjával is beetette, hogy Billel jár, pedig kamu volt az egész. Azt hiszem még a Bild is írt róla, mégsem volt igaz, hát nehogy már itt meg elhiggyem ilyen Pearlieknek meg mittudoménkiknek, hogy ők Bill barátnői.

Ha pedig mégis az lenne valamelyik... Akkor elég szemétség amit csinálnak. Nyilván Billnek még nincs elege abból, hogy minden nap mással hozzák össze, azt gondolta, ez nem elég, tehát mit csinált, megkérte a barátnőjét, hogy hozza nyilvánosságra a kapcsolatukat a GYAKORIKÉRDÉSEKEN:D Hát naná:D Olyan röhejes amit egyesek képesek összehozni. Különben meg ilyen cikket én is tudnék írni. Pl. arról, hogy amikor forgatták az Automatic-ot, Bill megismerkedett egy bantu csajjal és hajaj jövőre Bill már költözik is ki a pusztába, meg ő lesz a törzsfőnök, stb. Ennyi erővel...

Meg én is be tudom kommentelni, hogy én vagyok Bill barátnője, aztán akkor mi lenne... Pár ezren egészen biztosan terjesztették már magukról ezt a neten. Szóval szerintem állítsátok le magatokat.

2011. aug. 9. 15:48
 59/62 anonim ***** válasza:
te egy hülye vagy
2011. aug. 12. 21:07
 60/62 anonim ***** válasza:
Tömör, rövid és lényegretörő hozzászólást olvashattunk. Ez már igen! Ehemmm:D
2011. aug. 12. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!