Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bill Kaulitznak 15 éves...

Bill Kaulitznak 15 éves MAGYAR barátnője van 2010-ben?! Titkolózás a nyilvánosság elől, álca a VILÁG ELŐL?!

Figyelt kérdés

Hatalmas durranás! Megerősített forrásból értesültünk, hogy Bill Kaulitz (20) mégis társra talált 6 év egyedüllét után! Egy 15 éves MAGYAR nemzetiségű fekete hajú, NEM FAN, érdekes kinézetű lányban találta meg a boldogságot! A fura kinézet annyit takar, hogy megdöbbentő a hasonlóság Bill Kaulitz (20) és "A lány"(15) között! Első ránézésre bárki összekeverné őket! Hatalmas botrány! A hírforrások elbújnak a nyilvánosság elől, PÉNZT KÖVETELNEK a kép közléséért! Nem kívánják maguk felvállalni! Botrány van készülőben a hírközlés miatt? Vajon A Lány és Bill mit szólnak mindehez?

Tudtuk nélkül kering a hír a Világhálón! Emberek/fiúk/lányok/rajongók MILLIÓI olvassák a cikket! Lehullott a lepel a nagy titkukról? Vajon mit tesznek most? Kénytelenek lesznek maguk felvállalni ha igazán szeretik egymást? A fanok őrjöngnek, több millió rajongó lány szíve törik majd össze, s talán a Tokio Hotel elveszti majd gigantikus rajongótábora akár 60%-át!

Éppen ezért tart már lassan egy éve a titkolózás a fiatalok háza táján! Értesüléseink szerint a tavalyi év telén ismerkedtek meg. Azóta tart "kapcsolatuk"! Elég jól el sikerült titkolni a fiatal énekes szerelmi románcát a nyilvánosság elől EDDIG! Hírforrásaink nem hajlandók több információt tudtunkra adni, csupán az érdeklődő tábor fokozottságára! Ha Újabb információ kerül birtokunkba talán többet is megtudunk a titokzatos lányról...

2010. jún. 10. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 darkhair-girl válasza:
Ha van barátnője akkor mi van?? Bill saját magán ügye, hogy meg-e mutatja vagy sem! Valaki nagyon keresztbe akar tenni szegény Billnek! :-( Különben is! Ha igaz lenne, akkor, már rég megjelent volna egy két róluk, mert lett volna egy paparazzó olyan ügyes, hogy lesifotót készít. Valaki ezen akar meggazdagodni, hogy Bill magán életében vájkál! De nem fog neki sikerülni! Ennyi erővel akárki mondhatná, hogy Bill barátnője! Ennyit erről! Az egész egy nagy KAMU!
2010. júl. 11. 23:02
 32/62 anonim ***** válasza:

Állítsatok már magatokon :D

ez a szánalmas amit csináltok.... de nagyon ám :)

ha annyira SZERINTETEK KAMU akkor mi a fenéért írtok ide?? aki nem hiszi az ne is foglalkozzon vele, akit meg érdekel úgyis itt van, maximum csak magát nyugtatja :D

ám te ismered a Renit? mert én igen, és elmondom neked hogy arról sem tud, hogy ez fent van róla a neten.... el akartam neki mondani msnen de inkább hagytam.... mert gondoltam ez lenne belőle, de komolyan nagyon sok esze volt aki ennyi adatot szolgáltatott róla, és sok esze lesz majd a Reninek is ha bepereli. ez nagyon nagy jog sértés ám :D

2010. júl. 12. 02:54
 33/62 anonim ***** válasza:

Vikke:

Nem hinnem hogy Magyarországról lenne barátnöje :S

1: mien fura hogy most Magyarország tutta meg elsönek, pedig mindig utojára tudja meg -.-...Am az elözöis KAMU volt!!!Ha az ujságokban benne lesz vagy maga Bill mondja ak elhiszem...és nem tom hogy ki irta hogy a Renivel csetelt ,stb-.-...Mutasd meg az oldalt -.-

2010. júl. 12. 12:47
 34/62 anonim ***** válasza:
Vikkének igaza van! Szerintem ez elég hülyeség, vagyis egy csomó hülyeséget csak kitalálnak a pénz érdekében... majd ha hivatalosan is bejelentik, akkor elhiszem, addig inkább nem bízom el magam.
2010. júl. 12. 12:57
 35/62 anonim ***** válasza:

Most éppen Billnek 4(!) barátnőjét tudom felsorolni:

- Van az a Kim Paradise Németországból,

- Valami Messalina vagy ki szintén onnan,

- Egy orosz modell,

- Meg ez a magyar valaki

Meg gondolom minden országban lehet találni még néhányat...

Ráadásul semmi mást nem érnek el vele, minthogy minden fórumot tönkrevágnak az agyamentebbnél agyamentebb agyszüleményekkel. Ha kell az a 15 perc hírnév lehetnétek picit eredetibbek is na.

Bill barátnőjéről egészen addig, míg Bill nem akarja, a legapróbb info sem fog kiszivárogni, nemhogy ennyi. Röhögjetek rajta egy jót, másra úgysem jó ;)

2010. júl. 13. 13:31
 36/62 anonim ***** válasza:
Szerintem,pedig "nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja" tartja a közmondás, és szerinted, csak agyszülemény, mert te nem akarod ezt elhinni, de nem ezen múlik a dolog, hogy hiszed-e vagy sem. és nagyon flottul felsoroltad a barátnőket, "VALAMI" nahát ez igen, először is nem valami, hanem valaki, másodszor pedig itt nem a BARÁTNŐ fényezi magát, és irogat ide, hanem azok akik, úgyvélik, hogy Ő Bill barátnője, hát szerintem ez a helyzet, de azt sem kellett volna, hogy ide kirakják az adatait ennek a lánynak, én a helyében lennék, jól feljelenteném, az illetőt! Kutakodnak és irogatnak róla, ide hát van bőr a képükön rendessen, az oldalnak pedig csak sok látogatót és érdeklődőt hoz, nem pedig forditva, hát szerintem ez a helyzet. Talán le kellene az ügyről zizzenni, de előbb vagy utóbb Bill maga is befogja jelenteni, VÁRJÁTOK KI! és ne fantáziálgassatok, és örüljetek a nyárnak, és inkább pihenéssel töltsétek, JÓ Nyaralást mindenkinek!
2010. júl. 13. 13:55
 37/62 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges itt bizonygatnia mindenkinek a saját igazát.mindenki azt hisz amit akar,mint mindenben..

teljesen felesleges ezzel foglalkozni,nem értem miért kell mindig ezt bolygatni...

annak a szerencsétlennek semmi magánélete nincs,aztán pedig milyen fiatal...szégyen mit csinálnak egy emberből...darabokra szedik...

Biztos vagyok benne,h szétdrogozza magát mindennap és úgy mer kimenni csak az utcára..mert akkor az ember tesz mindenkire magasról.

Mindenkivel összehozzák,fűvel-fával...és amikor majd kiderül,h a fiúkat szereti,akkoris csak tátogni fog a világ,meg ha kiderül,h barátnője van akkor is.Már nincs mit veszítenie...

2010. júl. 13. 19:27
 38/62 anonim ***** válasza:
sztem is tök fölös 700 szor leírni ugyanazt ami már előttünk elhangzott. ez természetes, mindenkinek megvan a véleménye, saját gondolata, azt hisz amit akar, ettől szép a világ. és abban igazad van, fölösleges újból és újból boncolgatni, tépkedni ennek a témának egy-egy darabkáját, hiszen mint mondtad mindenki azt hisz amit akar. van aki véleménye szerint baromság az egész.. hmm.. de felmerül a dolog hogy akkor mért is van itt? minek ír ide? ha csak 'nevetni lehet rajta'... furcsák az emberek, és egyre furcsábbak... idejönnek névtelenül lejárni a másikat, véleményt mondani az életéről és eldönteni mi a helyes, jó és hogy hogyan kellene élnie a másiknak.hmm.. a magánélete, pontosan az amiben ti könyékig vájkáltok és ez teszi tönkre az embert teljesen. nem ismeritek őt, de biztosra tudjátok hogy drogosan mászkál... lehet sokan azt tették volna, mint írja az utolsó válaszadó is, szerinte könnyebb lenne, mert akkor nem törődik semmivel sem. meglehet. de szerintem így is nagyon nem érdekli sem őt, sem a barátnőjét mi folyik ezen a magyar oldalon. van magánélete, mint mindenkinek, és ezt kéne tisztelni, hiszen ő is emberből van... nem kiteregetni az egész életét egy közösségi lapra és azon lovagolni, hogy mindenki elhordja őket, drogosnak, és hasonlóknak. hiába tüntet az utolsó válaszadó is hogy ne vájkáljunk az életében mikor ő is csak ezt teszi. szerinte teljesen biztos drogos a srác és meleg is... de mint már mondtam mindenkinek meg lehet a véleménye.. de ettől undorító a világ, hogy tapossuk egymást mégsem vagyunk különbek a másiknál. neki tényleg nincs mit veszítenie. mert szerintem is magasról tesz rátok és az összes többi KAMU 'barátnőre' akik 15 perc hírnévért feldobják az életüket. megvan neki is a boldogsága, a magánélete, ahová még vissza tud húzódni és nem törődni az ilyen előítélet betegségben szenvedő emberekkel. csak azért sajnálom szegényt, hogy kiteregetik az életét, a titkait, és néhányan a ti szavaitokkal élve azon 'nevetnek'.. ez a szánalmas emberek...OKOK 'EMBEREK'?
2010. júl. 13. 20:41
 39/62 anonim ***** válasza:
hoho én nem vagyok rajongó, nem jelentettem ki semmit, sem azt h meleg sem ,hogy barátnője van...egyiket sem tudom Viszon én láttam azt a fiút élőben nem is egyszer (mivel Berliben élek) és tudom milyen az amikor valaki be van szakadva...szomorú de így van.Függetlenül mindentől ,egyszerűen úgy gondoltam,hogy ide kell írnom...ennyi
2010. júl. 13. 21:27
 40/62 mivan_he_ne_ugráljál válasza:

Na mivan nép, kicsit Kuss lett???????????????? :-D

Csak nem az Utolsó előtti válaszoló rátapintott a lényegre??????? :-D

Hehehehhh

Na majd ha megszólaltok írok én is :-)

2010. júl. 21. 01:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!