Bill Kaulitznak 15 éves MAGYAR barátnője van 2010-ben?! Titkolózás a nyilvánosság elől, álca a VILÁG ELŐL?!
Hatalmas durranás! Megerősített forrásból értesültünk, hogy Bill Kaulitz (20) mégis társra talált 6 év egyedüllét után! Egy 15 éves MAGYAR nemzetiségű fekete hajú, NEM FAN, érdekes kinézetű lányban találta meg a boldogságot! A fura kinézet annyit takar, hogy megdöbbentő a hasonlóság Bill Kaulitz (20) és "A lány"(15) között! Első ránézésre bárki összekeverné őket! Hatalmas botrány! A hírforrások elbújnak a nyilvánosság elől, PÉNZT KÖVETELNEK a kép közléséért! Nem kívánják maguk felvállalni! Botrány van készülőben a hírközlés miatt? Vajon A Lány és Bill mit szólnak mindehez?
Tudtuk nélkül kering a hír a Világhálón! Emberek/fiúk/lányok/rajongók MILLIÓI olvassák a cikket! Lehullott a lepel a nagy titkukról? Vajon mit tesznek most? Kénytelenek lesznek maguk felvállalni ha igazán szeretik egymást? A fanok őrjöngnek, több millió rajongó lány szíve törik majd össze, s talán a Tokio Hotel elveszti majd gigantikus rajongótábora akár 60%-át!
Éppen ezért tart már lassan egy éve a titkolózás a fiatalok háza táján! Értesüléseink szerint a tavalyi év telén ismerkedtek meg. Azóta tart "kapcsolatuk"! Elég jól el sikerült titkolni a fiatal énekes szerelmi románcát a nyilvánosság elől EDDIG! Hírforrásaink nem hajlandók több információt tudtunkra adni, csupán az érdeklődő tábor fokozottságára! Ha Újabb információ kerül birtokunkba talán többet is megtudunk a titokzatos lányról...
Állítsatok már magatokon :D
ez a szánalmas amit csináltok.... de nagyon ám :)
ha annyira SZERINTETEK KAMU akkor mi a fenéért írtok ide?? aki nem hiszi az ne is foglalkozzon vele, akit meg érdekel úgyis itt van, maximum csak magát nyugtatja :D
ám te ismered a Renit? mert én igen, és elmondom neked hogy arról sem tud, hogy ez fent van róla a neten.... el akartam neki mondani msnen de inkább hagytam.... mert gondoltam ez lenne belőle, de komolyan nagyon sok esze volt aki ennyi adatot szolgáltatott róla, és sok esze lesz majd a Reninek is ha bepereli. ez nagyon nagy jog sértés ám :D
Vikke:
Nem hinnem hogy Magyarországról lenne barátnöje :S
1: mien fura hogy most Magyarország tutta meg elsönek, pedig mindig utojára tudja meg -.-...Am az elözöis KAMU volt!!!Ha az ujságokban benne lesz vagy maga Bill mondja ak elhiszem...és nem tom hogy ki irta hogy a Renivel csetelt ,stb-.-...Mutasd meg az oldalt -.-
Most éppen Billnek 4(!) barátnőjét tudom felsorolni:
- Van az a Kim Paradise Németországból,
- Valami Messalina vagy ki szintén onnan,
- Egy orosz modell,
- Meg ez a magyar valaki
Meg gondolom minden országban lehet találni még néhányat...
Ráadásul semmi mást nem érnek el vele, minthogy minden fórumot tönkrevágnak az agyamentebbnél agyamentebb agyszüleményekkel. Ha kell az a 15 perc hírnév lehetnétek picit eredetibbek is na.
Bill barátnőjéről egészen addig, míg Bill nem akarja, a legapróbb info sem fog kiszivárogni, nemhogy ennyi. Röhögjetek rajta egy jót, másra úgysem jó ;)
teljesen felesleges itt bizonygatnia mindenkinek a saját igazát.mindenki azt hisz amit akar,mint mindenben..
teljesen felesleges ezzel foglalkozni,nem értem miért kell mindig ezt bolygatni...
annak a szerencsétlennek semmi magánélete nincs,aztán pedig milyen fiatal...szégyen mit csinálnak egy emberből...darabokra szedik...
Biztos vagyok benne,h szétdrogozza magát mindennap és úgy mer kimenni csak az utcára..mert akkor az ember tesz mindenkire magasról.
Mindenkivel összehozzák,fűvel-fával...és amikor majd kiderül,h a fiúkat szereti,akkoris csak tátogni fog a világ,meg ha kiderül,h barátnője van akkor is.Már nincs mit veszítenie...
Na mivan nép, kicsit Kuss lett???????????????? :-D
Csak nem az Utolsó előtti válaszoló rátapintott a lényegre??????? :-D
Hehehehhh
Na majd ha megszólaltok írok én is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!