Bill Kaulitznak 15 éves MAGYAR barátnője van 2010-ben?! Titkolózás a nyilvánosság elől, álca a VILÁG ELŐL?!
Hatalmas durranás! Megerősített forrásból értesültünk, hogy Bill Kaulitz (20) mégis társra talált 6 év egyedüllét után! Egy 15 éves MAGYAR nemzetiségű fekete hajú, NEM FAN, érdekes kinézetű lányban találta meg a boldogságot! A fura kinézet annyit takar, hogy megdöbbentő a hasonlóság Bill Kaulitz (20) és "A lány"(15) között! Első ránézésre bárki összekeverné őket! Hatalmas botrány! A hírforrások elbújnak a nyilvánosság elől, PÉNZT KÖVETELNEK a kép közléséért! Nem kívánják maguk felvállalni! Botrány van készülőben a hírközlés miatt? Vajon A Lány és Bill mit szólnak mindehez?
Tudtuk nélkül kering a hír a Világhálón! Emberek/fiúk/lányok/rajongók MILLIÓI olvassák a cikket! Lehullott a lepel a nagy titkukról? Vajon mit tesznek most? Kénytelenek lesznek maguk felvállalni ha igazán szeretik egymást? A fanok őrjöngnek, több millió rajongó lány szíve törik majd össze, s talán a Tokio Hotel elveszti majd gigantikus rajongótábora akár 60%-át!
Éppen ezért tart már lassan egy éve a titkolózás a fiatalok háza táján! Értesüléseink szerint a tavalyi év telén ismerkedtek meg. Azóta tart "kapcsolatuk"! Elég jól el sikerült titkolni a fiatal énekes szerelmi románcát a nyilvánosság elől EDDIG! Hírforrásaink nem hajlandók több információt tudtunkra adni, csupán az érdeklődő tábor fokozottságára! Ha Újabb információ kerül birtokunkba talán többet is megtudunk a titokzatos lányról...
ez mi ez?? :D
1. egy 21 éves külföldi híres zenész nem hinném,h egy magyar általános iskolással keveredne össze
2. kit érdekel ha igaz?
3. ha igaz ,,ízlése" azért van a gyereknek...:D..
én vagyok az a lány...:D
hihetetlenek vagytok...komolyan.
Egy külföldi honlap nem írta mégcsak említeni sem említették...de TI magyarok váltig állítjátok, h egy 15 éves MAGYAR ÁLTALÁNOS iskolással jár együtt egy olyan énekes,akinek világhírneve van :D...
Jah, és amúgymeg mondanám a Jacqueline Chantal Igen Chantelle Paige ChanTELLE Paige....Hmm.... Beköpöm most nektek hogy ez egy kitalált személy volt, mert nem Olyan Debil a reni meg Bill sem hogy interneten a Saját nevükkel beszélgessenek. Igen interneten beszélgetnek ha Nincsen telefon, de nem hirdetem melyik oldalon nem csinálok neki forgalmat :) ^^ Hmm. annyi az egész hogy a Reni vagy Yuki ahogy tetszik csinált egy KAMU oldalt, Jacqueline Chantal néven amit BILLEL EGYÜTT találtak ki. Hmm... jaja Nem akarom linkelni a képet amit láttam azon az oldalon úgyhogy inkább nem is mondok többet. De érthető hogy a Fiúk mért kezdtek beszarásig röhögni... Mellesleg én is azt tettem mikor a képet néztem xD Igen egy rövid vöröshajú csaj volt kitéve nagyon Nett, tiszta, ápolt, kecses, karcsú, igényes, varázslatos külsővel :D Na ennyi. mellesleg Billnek is álneve van a neten aki megfigyelte Reni oldalait rájöhetett AHA. Szal ennyi volt, Igen Reni nem akarta sosem hogy nyílvánosságra jöjjön kapcsolatuk ezért tilotta Billnek aki természetesen midnig el akarta mondani. Ami látszik is. Az interjúban meglepetten, félve de mégis vigyorogva Mondja Jacqueline nevét. A valódi nevet nem merte modnani mert a lány nem, vágyIK most sem hírnévre.. Aha.... ilyen az élet Bill kiköpte mégis aztán megbánta és mondta hogy a-a nincs változás, de akkor is majdnem röhög, az a grimasz agyzsibbasztó amit akkor vág. xD Szwal nagyjából ennyi Fiúklányok :D na Helcsimelcsi :)
Hu ez jó volt ^^
és most vagy fejbevág a reni engem hogy ezt mindd elmondtam vagy nemjön rá ki vagyok. De reni ha olvasod bocsesz de nem tudtam ezt tovább elviselni.és Billtől is bocsi, habár nem ismerem..
na puxXx
Nevetséges amit műveltek komolyan...
A csaj halomra reklámozza magát a neten, meg kommenteket írogat magának LOL
Bill azzal jár akivel akar, ha neki egy 15 éves kell akkor így járt XD Bár ezt kétlem...
Egyébként az országba nem teszi be a lábát többet,ezt le merem fogadni. Ugyanis, hiába bírom a zenéjüket, be nem tenném a lábam egy koncertre. Meg tudom érteni azokat, akik hányingert kapnak ha meghallják a zenekar nevét. Ki akar beállni egy csapat "szerelmes", félőrült tini közé? Senki! És amíg a színpad előtt csak belőlük vonul fel néhány, egyébként meg üres a csarnok addig marad az önsajnáltatás. Tudjátok - pénz, pénz, pénz. No money, no concert.
A kitalálónak és társaiknak üzenem, tartsák meg maguknak a képzelgéseiket és egyebeket, mert csak sárdobálás lesz belőle. Hallgassatok inkább zenét, az nem árt senkinek. És ha a saját "rajongói" nem tesznek meg mindent azért, hogy a TH-nak rövidúton vége legyen, néhány év múlva talán találkozhattok velük a színpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!