Bill Kaulitznak 15 éves MAGYAR barátnője van 2010-ben?! Titkolózás a nyilvánosság elől, álca a VILÁG ELŐL?!
Hatalmas durranás! Megerősített forrásból értesültünk, hogy Bill Kaulitz (20) mégis társra talált 6 év egyedüllét után! Egy 15 éves MAGYAR nemzetiségű fekete hajú, NEM FAN, érdekes kinézetű lányban találta meg a boldogságot! A fura kinézet annyit takar, hogy megdöbbentő a hasonlóság Bill Kaulitz (20) és "A lány"(15) között! Első ránézésre bárki összekeverné őket! Hatalmas botrány! A hírforrások elbújnak a nyilvánosság elől, PÉNZT KÖVETELNEK a kép közléséért! Nem kívánják maguk felvállalni! Botrány van készülőben a hírközlés miatt? Vajon A Lány és Bill mit szólnak mindehez?
Tudtuk nélkül kering a hír a Világhálón! Emberek/fiúk/lányok/rajongók MILLIÓI olvassák a cikket! Lehullott a lepel a nagy titkukról? Vajon mit tesznek most? Kénytelenek lesznek maguk felvállalni ha igazán szeretik egymást? A fanok őrjöngnek, több millió rajongó lány szíve törik majd össze, s talán a Tokio Hotel elveszti majd gigantikus rajongótábora akár 60%-át!
Éppen ezért tart már lassan egy éve a titkolózás a fiatalok háza táján! Értesüléseink szerint a tavalyi év telén ismerkedtek meg. Azóta tart "kapcsolatuk"! Elég jól el sikerült titkolni a fiatal énekes szerelmi románcát a nyilvánosság elől EDDIG! Hírforrásaink nem hajlandók több információt tudtunkra adni, csupán az érdeklődő tábor fokozottságára! Ha Újabb információ kerül birtokunkba talán többet is megtudunk a titokzatos lányról...
Istenem!! és akkor mivan??? ekkora parádét csinálni ebből:@@@ miért olyan nagy durranás ez?:O:O
ha szeretik egymást hadd legyenek együtt,olyan undorító ez a pletykálgatás.-.-
15:26 vagyok
bocs nem ezt akartam linkelni
ja és én vagyok a barátnő! XD
BARMOK.!
ugyanmár...ez már a 3.lány ebben az évben ..:D
szegény asse tudja kivel ,,van együtt" ..
jövőre összehozzák lady gagával,vagy isten tudja kivel.
Szennyes a média...bármit kitalál csak ,h pénzhez jussanak.
Tudom nem ide tartozik,de sztem amúgy meleg a srác..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!