Nektek mi a véleményetek Polláról?
Túl hamar akar felnőni.
Amúgy meg ha nem szereted akkor minek pazarolod arra az idődet, hogy itt teszel fel róla kérdést? Érdekes az emberiség.
Lehet,hogy nem rossz ember,de szerintem nagyon rajta van azon,hogy könnyen és gyorsan szerezzen pénzt.Amúgy nagyon ügyesen oltja a vele gonoszkodókat ask-on :D Nagyon idegesítően tud néha beszélni,és folyton gyerekeknek szólítja a nézőit,mint valami nagy jampi...
Plusz-de ez nem lényegi infó:Azt nem szeretem,hogy olyan szinten gyönyörűnek van titulálva,holott hihetetlenül szögletes az arca..
Beképzelt,nagyra van magával és buta.
Legyen pénz,új ruha meg új cuccok és akkor ő boldogan él és gyártja a szar videóit.
Nem tudom,hogy de Anettel ez nem történt meg.Full normális de az a Polla egy nagy K lett.
Én régen szerettem, mostmár semleges
szerintem DoggyAndi a legjobb magyar Youtuber
Az a baj, hogy mostanában a videóinak a minősége jelentősen alacsony. Eddig csak elnézegettem, de ezek kritikán aluliak. Lásd pl.: a felvételis videója.
Osztom, gyorsan akar felnőni és csak a pénzre megy. Már rég nem a videózásról szól az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!