Mi a véleményetek Polláról?
Figyelt kérdés
Sziasztok..kellemes nyári szünetet mindenkinek2017. jún. 24. 04:33
1/11 anonim válasza:
Uuuuncsi. Mainstream. Még a fülén is szponzorok jönnek ki.
Most volt ez a kérdés.
3/11 1112 válasza:
Szerintem aranyos; de amúgy csak pár videójába néztem bele.
5/11 roland7564 válasza:
Álomszép lány :) Nagyon jó videós és még sorolhatnám...
6/11 anonim válasza:
Nem tudom miért istenítik annyira. Szép meg minden, de a videói unalmasak. Meg egoistának tartom.
Elnézést akit ezzel megsértettem, csak leírtam amit gondolok. :)
7/11 anonim válasza:
hát nem tudom a szépség nem nála kezdődik szerintem, annyira nem rosszak a videói,de elég egoista.
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem egoista. Teljesen megértem, hogy miért istenítik őt. Azért mert, kedves, kitartó, sokak számára példakép, vicces, szép és 17 évesen rengeteg mindent elért az életben. :)
9/11 anonim válasza:
Eléggé taszító, egoista. nem mondom hogy csúnya de azért na. Nem követem a tevékenységeit de amit eddig láttam az nagyon nem nyerte el a tetszésem. de senkit nem szándékozom megsérteni,ez csak az én véleményem :)
10/11 anonim válasza:
Nagyon egoista sajnos,és nem is a legszebb ,a videókban semmi ujjat nem tud mutatni régebben jobban bírtam de most nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!