Nektek mi a véleményetek Körcsönyei Polláról?
(Videós)
Szerintem szép lány, nem tűnik beképzeltek, nekem csak az a furcsa, hogy a szülei megengedték neki hogy magántanuló legyen, hogy tudjon járni edzeni meg foglalkozhasson a youtubozással.
2017. jún. 17. 18:20
2/14 A kérdező kommentje:
Na, igen, ez a másik, ami nekem is fura. Ahhoz, hogy magántanuló legyen valaki NYOMÓS INDOK szükséges, vagy az iskola nem engedélyezi, nem hiszem, hogy ez az lenne. Meg csak a saját dolgát nehezíti, mert nyilván nagyon keveset kell megtanulnia abból, amit az iskolában tanulna, szóval nem értem.
Amúgy köszi a választ, ment a zöld kéz.
3/14 anonim válasza:
2017. jún. 20. 12:12
4/14 anonim válasza:
Egyet értek veletek, találkoztam vele már PlayIt,en és nagyon nagyon beképzelt. Eszméletlen volt az egész, órákig sorban álltam csak 1 képért, és a végén csak annyit mondott a maradik 10-20 embernek, hogy mára ennyi volt, vége. És elment azután, hogy ott álltunk rengeteg időt.
Egyébként egy teljesen átlagos lány, és nem hiszem h bárki is el lenne ájulva tőle.
17/L
2017. jún. 21. 00:01
5/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, akkor inkább csak magától van elájulva.
Hát, igen, ha nincs türelme az emberekhez, akkor minek csinálja?
Ott van például Leiner Laura (ifjúsági író) 5-6 órákat dedikál, az utolsó emberig mindenkinek alá ír, és élvezi is, hogy találkozhat az olvasóival.
Na mindegy... köszi a vàlaszt! :)
6/14 anonim válasza:
Unalmas és beképzelt. A szemöldöke meg olyan mű, sötét és vastag, hogy visszataszító. Nem tudom hogy a 'híres' pasija miatt, vagy a sok nézője miatt hisz sokat magáról.
De ki nem állhatom. Pedig én is szerettem az elején, akkor még vicces volt. :'(
2017. jún. 26. 15:17
Idegesít, amikor "-ban,-ben" helyett "-ba,-be"-t mond
2017. jún. 30. 22:19
8/14 anonim válasza:
Véleményem: Az elején még szerettem,akkor még normális volt. Aztán már nem néztem Őt,unalmassá vált. Nem rég újra felnéztem a csatornájára,és megdöbbentem hogy mennyire megváltozott. Iszonyatosan beképzelt lett. Na meg ezt a magántanulósdit se értem. Ahhoz hogy egy ember magántanuló legyen nagyon komoly indoknak kell lennie-na meg a gyámügyisekkel meg a családsegítőttek is beszélni kell,hogy miért akar magántanuló lenni,és nekik is engedélyezi kell. Enélkül nem lehet megadni a magátanulói státuszt. Magántanuló vagyok,mert az osztályom kiközösített,4 lány féltékeny lett rám és elkezdtek hazudozni rólam. Végül mindenki megutált miattuk,és olyanokat írkáltak nekem hogy "jobb lenne ha felvágnád az ered" ennek ellenére 1 hónap kellett ahhoz hogy nagy nehezen megadják a magántanulóságot. (bocsánat ezt most hülyén fogalmaztam meg) Ő meg csak emiatt magántanuló.És ez nem úgy működik hogy, "jaj anya én magántanuló akarok lenni.-rendben kislányom,akkor szólok az igazgatónak és holnaptól az vagy.."nem..itt az igazgató meg a többi fontos személy dönt,és ha nincs meggyőzve akkor nem leszel magántanuló. Szóval nem értem,hogyan engedhették ezt neki,amikor hülyeség egy ilyen dolog miatt magántanulónak lenni.
2018. jún. 1. 09:43
9/14 anonim válasza:
Látszik,hogy tipik az a gazdag lány akinek a segge alá toltak mindent. Aztán jön azzal,hogy Ő mennyire önbizalomhiányos.. akkor miért "mutogatja" úgymond a testét az intagrammon?
2018. jún. 1. 09:45
10/14 anonim válasza:
2021. aug. 10. 17:24
További kérdések: