Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek Körcsönyei Polláról? (Videós)

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy mindenki nagyon imádja, el van tőle ájulva, hogy milyen szép, stb. Csak szerintem tök átlagos és még beképzelt is? Én először kedveltem, de mára teljesen ellenszenvessé vált.

2017. jún. 17. 10:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
66%

borzasztó nagy baromság az amit sokan itt a magántanulós dologról írtok.

nyolcas a helyedben pont nem nevezném az ő indokát hülyeségnek.

alig volt ideje, fáradt volt állandóan a MUNKÁJA mellett, elég nyomós indoka volt arra hogy magántanuló legyen, hiszen DOLGOZOTT. legtöbbetek indoka a butaság pont és nem az övé:D

2022. szept. 15. 17:38
 12/14 anonim válasza:
0%
Szanaszét kurnám majd az arcára élveznék
2022. okt. 8. 19:01
 13/14 anonim válasza:
83%
Lehet, hogy ez sok embernek nem fog tetszeni, de szerintem egész normális a többi videóshoz képest. Ettől függetlenül nyilván nem olyan, amilyennek a net népe látja.
2023. jan. 26. 06:49
 14/14 anonim válasza:

Beképzelt jelentése:

[link]

Egy videó arról, hogy EZT A KÉRDÉST nézi gyakorin, és VÁLASZOL a TI kommentjeitekre!

[link]

Ezt csak úgy megsúgom, hogy nem beképzelt.

Ja és azt hiszem #8 írta. Szerintem az nyomósabb indok amit ő hozott fel az igazgatónak, és a szüleinek, mint a tiéd. Azért gyerekként YouTube-on dolgozni eléggé nagy meló, mert még meg kell vágni a videókat, és ebben a videóban is kiemeli, hogy HAJNALOK HAJNALÁN is ÉBREN volt csak azért, mert VÁGOTT, és az iskolában az órákon aludt el. Ez nyomósabb indok, mint a tiéd.

2023. júl. 26. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!