Joe Jonas, vagy Justin Bieber? Melyikük helyesebb, jobb hangú?
Figyelt kérdés
Joe Jonas <33:
Justin Bieber:
Szerintem amúgy Joe Jonas <33
Sokkal jobb a hangja és Justinon majdnem minden képen szájfény van! :S Elég b*zis
Válaszoljatok! Bnőmmel versenyzünk, és ha nem szeretitek őket is Joe-t írjatok! (Anncii vok) ezt a bnőmnek írtam! :)
2010. máj. 26. 17:57
12/37 anonim válasza:
hol tart a világ? gagyi zene b*zi srácok ez a divat?
nem is tom meik nagyobb cink ez a két gyerek vagy azok akik halgatják és imádják őket?:S
14/37 anonim válasza:
Joe helyesebb és jobb a hangja is!!!!
15/37 anonim válasza:
Justin hülye!!!! Joe NEM!!! Tehát JOE!!!!
16/37 anonim válasza:
Nme értwem mi itt a kérdés, JOE mindenben jobb!!!
19/37 anonim válasza:
most lehet nagy lepontozás,meg minden,de elmondom a véleményem.13 éves lány vagyok,lehet hogy itt egyeseknek egy 13 éves k.rva,aki s.gg hülye,de akkor is elmondom.nem bírom a jonasékat,egyszerűen nem,se hang,se kinézet.justin biebernek nagyon gyerekes hangja van,és igen a szájfény se kellene,nameg ez a nagy beképzeltség,de nekem most,13 évesen úgy néz ki az "álompasi",mint ő.az ilyenek jönnek be.de gondolom ez változni fog majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!