Minek köszönhető, hogy a szebb lányoknak / helyesebb pasiknak van jobb énekhangjuk?
Egyszerűen aki közönség előtt akar szerepelni, annak adni kell a külsejére.
Aki ronda, azt nem annyira szívesen nézik az emberek a színpadon. Természetesen van sok ellenpélda is: például az erősen túlsúlyos Tóth Vera nem egy kellemes látvány, vagy például az igen csúf Zámbó Jimmy, aki az alsóbb néposztályok között valóságos szupersztár volt.
Az énekhangnak semmi köze nincs a szépséghez.
Inkább ahhoz, hogy manapság inkább a szép emberek "eladhatók", ha TVt vagy videoklippeket nézel, szép, helyes embereket akar mindenki nézni.. Sokszor ez, és a kialakított imidzs sokkal fontosabb a valódi tehetségnél.
Én máshogy fogalmaznék. Ha valaki jól néz ki, annak elnézik szívesen, ha időnként hamiskás, vagy nem olyan jó az énekhangja. Meg kell csak nézni Fekete Dávidot, aki olyan hamis néha, mint a bűn, de valamiért tetszik a tiniknek. Mondjuk nem értem miért, mert szerintem olyan, mintha Luke Skywalker és Charles Bronson szerelemgyereke lenne, de nyilván nem vagyok kompetens a kérdésben heteroszexuális férfiként. :D
Egyébként meg a popszakmában nem az a lényeg, hogy ki tud "nagyot énekelni". Jó számok (nem feltétlenül őrületes hangterjedelemben), jó menedzsment és persze tényleg nem árt a jó külső, de ez szerintem még ma sem a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!