Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a Justin Bieber...

Szerintetek a Justin Bieber vagy a Joe Jonas a helyesebb/vannak jobb számai?

Figyelt kérdés
szereintem egyértelműen Justin Bieber<33 :)
2010. máj. 31. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
remélem levágja a fejét egy elrepülő felni
2010. máj. 31. 16:37
 2/12 A kérdező kommentje:
??
2010. máj. 31. 16:38
 3/12 anonim válasza:
Hát szerintem meg inkább joe.
2010. máj. 31. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
!!
2010. máj. 31. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
mintha választani kéne hogy giliszta vagy százlábú...
2010. máj. 31. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, mi értelme van ennek. Már 3 ilyen kérdés volt, ez a 3. És én mindenhol megmondtam, hogy Joe sokkal jobb. Nézz csak rájuk! Hiszen Justin egy kisfiú! Persze helyes, meg minden, de akkor is. Joe sokkal jobb. És ez hangban is igaz. Kisfiúhoz kisfiús hang járul. Jó, most elkezdett mutálni, de akkor is! Hallgass bele egy Joe számba! Ajánlom a Jonas Brothers - Hello Beautiful-t! Joe hangja gyönyörű. És itt nem arról van szó, hogy Justin-t utálom. Nem, őt is szeretem. De amikor Joe ennyi idős volt, már akkor is jobban nézett ki és jobb hangja volt. Persze Justinnak még van mit fejlődnie, de az én szememben soha nem lesz/volt olyan jó, mint Joe.

15/L

2010. máj. 31. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Joe Jonas! Ez egyértelmű. Én is szeretem Justint, de Joe-hoz képes tényleg nagyon szörnyű. Mindenben Joe a jobb, én leszek a felesége. Sztem tudod, ki vagyok! (ha nem, akk Anncii)
2010. jún. 1. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
JOE!!! Minden tekintetben!
2010. jún. 2. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nem értem, mi értelme van ennek. Már 3 ilyen kérdés volt, ez a 3. És én mindenhol megmondtam, hogy Joe sokkal jobb."

Ez mekkora :DDDDD

2010. jún. 4. 18:18
 10/12 anonim válasza:
Justin Bieber <2+1 (Ł)!!
2010. júl. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!