Szerintetek a Justin Bieber vagy a Joe Jonas a helyesebb/vannak jobb számai?
Nem értem, mi értelme van ennek. Már 3 ilyen kérdés volt, ez a 3. És én mindenhol megmondtam, hogy Joe sokkal jobb. Nézz csak rájuk! Hiszen Justin egy kisfiú! Persze helyes, meg minden, de akkor is. Joe sokkal jobb. És ez hangban is igaz. Kisfiúhoz kisfiús hang járul. Jó, most elkezdett mutálni, de akkor is! Hallgass bele egy Joe számba! Ajánlom a Jonas Brothers - Hello Beautiful-t! Joe hangja gyönyörű. És itt nem arról van szó, hogy Justin-t utálom. Nem, őt is szeretem. De amikor Joe ennyi idős volt, már akkor is jobban nézett ki és jobb hangja volt. Persze Justinnak még van mit fejlődnie, de az én szememben soha nem lesz/volt olyan jó, mint Joe.
15/L
"Nem értem, mi értelme van ennek. Már 3 ilyen kérdés volt, ez a 3. És én mindenhol megmondtam, hogy Joe sokkal jobb."
Ez mekkora :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!