Szabyesten mit lehet szeretni?
Figyelt kérdés
Mint youtuber borzalmas, tartalmatlan, zenei pálya futása pedig rémes.2017. júl. 4. 20:45
3/7 anonim válasza:
Ezt én is feltettem már magamban párszor. Max azt tudom elképzelni, hogy a tini lányok erre buknak (ez most az enyhe megfogalmazás volt.) Bár nem tudom nekem 23 évesen cseppet se az esetem.
4/7 anonim válasza:
Én gyűlölöm mind a videóit mind zenéit 14/f amúgy nemtudom miért írtam ki a korom meg a nemem
6/7 anonim válasza:
Ha egy LÁNY nem tartozik a "vasalt-hajamat-simogatom-effektekkel-megdobott-profilképeim-vannak-google-idézetekkel-tüdőgatyát-hordok-haspólóval-és-a-tanórákon-is-csak-messengerezek" kategóriába, akkor szerintem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!