Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » SP-ben mi olyan nagy szám?!

SP-ben mi olyan nagy szám?!

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 16:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megfogtok kövezni,de lesz.rom. Nekem bejön Ő is meg a zenéje is. 22L
2010. máj. 24. 16:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Az SP egy ostoba kis buznyák, aki azt hiszi magáról, hogy ő lesz a magyar Justin Timberlake vagy Justin Bieber, tök mindegy. De az a legundorítóbb, hogy az ilyen kis 12-16 éves emós tini szűzribiknek erre nedvesedik a pelyhedző puncijuk. A dalszövegei szarok, a zene fos, a hangja, mint a héliumot szívott macskának, vékony kis homoszexuális kinézetű selyemrambó. És úgy emlegetik, hogy a soproni rapsztár! Úristen, anyám borogass! XD A rap-hez (mostmár), annyi köze van mint Pákónak az atommagfizikához. Én is Sopron környéki vagyok van pár haverom aki sajnos gimibe osztálytársai voltak ennek a kis csírának, már akkor is egy beképzelt nyomorék volt, állítólag. Elmondom nektek Sopronban többen rühellik ám, mint amennyien szeretik. Persze rajongója így is sok van ennek a kis divatmajomnak (98%-ban 12-16 éves tinilánykák). Egy szóval SP, egy seggszőrön csüngő sz@rcsimbók.
2010. máj. 25. 18:40
 23/25 anonim válasza:
sp számai annyira rosszak, hogy már jók :D
2010. jún. 29. 13:50
 24/25 anonim válasza:

Nekem nincs különösebb bajom vele,de azért nem vok elájulva tőle, sőt szimpatikus is :D a zenéi meg ízlés kérdése...és igen 18 éven aluli vagyok!;)

16/L

2010. júl. 8. 21:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Sp te B*zi e vagy?
2010. aug. 30. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!