Miert olyan nagy szam Robert Pattison meg a tobbi Twilightos? Ha az utcan latnatok hasonlo kulseju embereket, eszre sem vennetek oket.
robertbe én se látok semmi vonzót,szerintem úgy néz ki,mint egy drogos.
de jacob.tőle olvadok.az az arc,az a nézés,kockahas.bolondító
a média és a rossz nevelés hibája az egész. az h ott istenitik azt a senkit, pontosan mutatja a média hatalmát és a rossz nevelést(már ha volt egyáltalán), szal már ilyen világban élünk.
múltkor ismerősöm mesélte h 3 óráig álltak és vártak h lássak aztán végül elmentek:S kérdem én minek?
remélem érthető a válaszom.
A tiniélethez hozzátartozik a rajongás,aztán majd elmúlik:),
nem vagytok szerencsére egyformák:)
Egyik SP-ért rajong,másik az emo-s srácokért,akkor is így volt ez,amikor én voltam 15...
Tényleg nem egy férfi szépség R.P.,de a szerepét jól játssza,ezért vannak érte oda,majd elmúlik,ha elmennek a következő filmjére,amiben már nem lesz ilyen átkozottul sikeres,akkor elmúlik a varázs!!!
Mert az emberek buták, mint a föld és azt hiszik, hogy R.P. majd minden egyes (megjegyzem a többség sikítzó, 14-15 éves KISLÁNY) rajongójával puszizkodni, fotózkodni, minden ruhadarabját dedikálni fogja. Hát rohadtul tévednek. A helyében én is qvára unnám, hogy több száz ember sikít a fülembe, akárhányszor utcára teszem a lábam és élni nem hagynak, ha meg elhúzna, azt mondják mekkora paraszt.
Mondjuk ez hírességfüggő is, pl. mikor Selena Gomez volt itt, vele találkoztak csoporttársaim, medélték h kedves, közvetlen volt, fotoózkodott is, minden. De neki nyilván nem többszáz kislány sikít a fülébe h "áj láv júúú rooob" meg stb...
M-É-D-I-A! És globalizáció. Ha visszagondolok, én miért olvastam el a könyvet? Mert mindenhol csak azt plakátozták, mindenki arról beszélt, a csapból is az folyt. Meg folyik is. Ezért lettem kíváncsi, hát elolvastam. És ugyanígy volt a filmben is. Ha megnézed a magazinokat, vagy nézted, mindenhol ők voltak a címlapon. Bravo, Popcorn, IM stb...
Ez a média. Média nélkül nem lenne ilyen mértékű a globalizáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!