Írnátok nekem magyar, hátrányos helyzetből indult és méltán híress (égg) é vált embereket?
A cigányok közül egy pár:
Cinka Panna, Dankó Pista, a két Déki Lakatos Sándor, a két Járóka Sándor, Rácz Aladár, Pege Aladár, Bangó Margit, Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Cziffra György.
Könnyűzenében most például Molnár Ferenc (Caramel), Gáspár László, Oláh Ibolya.
Deák Bill Gyula és Mc/Dc (Veres Robi) előtt valóban le a kalappal. A szó szoros értelmében hátrányos helyzetűek. Deák Billt először meglepett, aztán nagyon megszerettem. Nem száll el magától ennyi sikeres év alatt sem, mellette példás a családapa, nagyapa, férj.
Robi már más kategória. Fantasztikus adottság a fejből mondott szöveg, de neki sem lehetett egyszerű, hogy a betegségével nem törődve vállalta a nyilvánosságot.
Mindenekelőtt tisztelem őket, a fenti okok miatt.
Győzike viszont tényleg "megcsinálta" magát. És nem élnek szegénységben, az anyagi háttér biztosított. Szerintem ő az férfiban, mint Kiszel Tünci nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!