SP-ben mi olyan nagy szám?!
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 16:00
12/25 anonim válasza:
Én utálom! 13 éves vagyok, de én sem értem, hogy mit szeretnek rajta!
13/25 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, de ez a Ne add fel meg Kép maradsz vagy mi a sz@r az agyamra megy! Osztálytársak imádják én hányok tőle...
14/25 anonim válasza:
ÉN fiú vok útálom. az osztályomba szinte minden lány jajj SP k*pja be a kis köcsög oda vannak azért mert 1 poszteren eres a keze nah mondom más útálja ha eres a keze ezek meg oda vannak érte... pf maji fiatalok (igaz én is az vok de legalább nem ilyen "zenét" hallgatok hannem melodikusabbat)
15/25 anonim válasza:
Ki nem állhatom SP-t! Régen raper volt, akkor még valahogy elmentek a számai (nem voltak vmi jók) de most meg saját magát is alul múlja ez a kis senki. Médianyomoronc aki elfelejti hogy honnan kezdte.... nagyképű f@szfej csak ezt nem tudom hogy mire!
16/25 anonim válasza:
ezt kikérem magamnak!!
18 alatti vagyok, és nem rajongok SP-ért!! Sőt egyenes rühellem!!!!!
15/L
17/25 anonim válasza:
Rákerestem youtube-on, meghallgattam, hogy tudjak válaszolni.
De nem tudok :(
Ez übersz*r!
18/25 anonim válasza:
Szerintem is egy kis gyökér!!!!Semmit sem ér!!!
19/25 anonim válasza:
Azért nem mindegy 18 év alatti, csak a butácskák, akik aszerint szocializálódtak, hogy az van amit a média sugall és kész. Nincs igényük arra, hogy keressenek olyat, ami tényleg az ő stílusuk, igényes és nyújt valami értéket.
20/25 anonim válasza:
Fúúj..hülye k*csög.. most meg még a justin biebert utánozza... azthiszi jó pedig nem is az...régen még csak-csak elment néhány száma.. de most?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!