Az emberek miért utálják Lady Gagát?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni, hogy csak a pénzért csinálja. Meg, hogy "feltűnési viszketegségben szenved". Meg persze, hogy egy nagy másolat meg a számai is. Szerintem meg Ő pont azért lett híres mert egyedi és van hangja. Sokan azt mondják, hogy ez a lemeze,Joanne el fog tűnni a süllyesztőbe. Szerintetek? Nekem tetszik az új "irányzata" mert kicsit többet mutat meg az igazi személyiségéből. Nektek erről mi a véleményetek?2016. dec. 25. 01:26
11/14 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom. Meg aztán mindenki azt csinál amit akar. Van pár száma amit kifejezetten kedvelek. Bár szerintem maradhatott volna annaál a vonalnál amit még a híressé válásakor képviselt, egyrészt akkor még jól nézett ki mint nő, másrészt azok a dalai is jobban bejöttek.
12/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval. A mostani számai nem valami nagy slágerek.
2017. jan. 14. 10:58
13/14 anonim válasza:
Én nem rajongok Lady Marhalábszár-ért...sok minden miatt...
De ha tudod a választ minek teszed fel? Minden comment-előnek egyenként válaszolsz.
Gaga tényleg egyedi, de te nem, ne legyél mások véleményére kiváncsi...
14/14 anonim válasza:
Én kezdetekben utáltam Lady Gagát...talán sok rosszat hallottam/feltételeztem róla, nem az jött le a klipjeiről, számairól és a megjelenéseiről amit ténylegesen érzékeltetni akar, én is egy libának tartottam. Bár azt nem mondom, hogy a zenéit nem szerettem. Később ahogy egyre több száma lett, és én is kicsit művész lélek ellem, egyre jobban érdekelt az ő kis világa, hogy honnan indult, hogyhogy ennyire más mint a többiek. Aztán kijött a Joanne című albuma, azon belül a Million Reasons, na és arra kaptam fel a fejem, hogy mi ez a nagy visszafogottság. :D Gondoltam jobban utánanézek, ki is ő (interjúk, vallomások, klipelemzés, rajongói oldal stb.). Azt nem mondhatom, hogy ismerem, viszont tudok annyit róla, hogy meg tudjam érteni, azonosulni tudjak a dalaival, és mostanra már sokkal jobban tisztelem, mint korábban, amikor csak ránéztem és rögtön ítélkeztem. Egyszerűen csodálatos, mást nem tudok mondani. Nekem ez is egy olyan fordulat volt, amikor tapasztalatból adtam igazat annak a gondolatnak, hogy ne ítélj előre, amíg meg nem ismered az illetőt. Hát nagyot is tévedtem eleinte vele kapcsolatban. Mostanra már az egyik legnagyobb példaképem, nagyon sok mindent köszönhetek neki! Ha valaki nem is szereti a zenéjét, akkor érdemes legalább csak az idézeteit elolvasni! Jót szórakoztam rajtuk, de rájöttem hogy milyen igazak, hatalmas dumája van a csajnak. :D Mégegyszer megjegyzem, ő tényleg egy hatalmas ikon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!