Az emberek miért utálják Lady Gagát?
Én személy szerint azért utálom mert egy tehetségtelen idióta. Mielőtt a rajongók lenulláznak szeretném kifejteni is.
Kezdjük ott, hogy annakidején amikor befutót egyik száma se volt az övé mind csak régi feldolgozások ez is sok mindent elárul. Folyton játsza az eszét a melegek mellett miközben a klipjeiben a figyelmet csak a női szerep lealacsonyitásaval tudja elérni mint a qrva ház még hasonlók. Játsza a művészt a fura rihaival de ez sem így működik ezt nem lehet erőltetni. Ő egy sérült nő és nem kell bántani de példakepnek se kell venni.
Nem vagyok rajongó, de nem értek egyet az elsővel. Én el tudok vonalkoztatni a kinézetétől, és elég egyértelműen látom/hallom, hogy van tehetsége. Természetesen közelébe sem ér az igazi popkiralynőknek, mint mondjuk Cher, vagy Tima turner, de egy jó képességű nő.
A süllyesztőről meg: igen, van esély rá, hogy el fog, mint bármelyik más előadó fénykor utáni lemezei.
Ha zenét akarok hallgatni, akkor nem érdekel, hogy az előadó UFO-nak van öltözve, vagy éjszakai pillangónak. Amennyiben ilyen látvány érdekelne, akkor elmennék egy divatbemutatóra.
/ott sem várom el, hogy énekeljenek a manökenek/ :)
Értem én, hogy kell a show a népnek, de szomorú, ha egy énekesnek ilyen trükkökkel kénytelen "kompenzálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!